Dubben

Det vette stan vaaa.

Börjat skolan imåndags . Känns jävligt bra . Har lärtmig lite , eller lärt och lärt. Jag har kommit underfund med saker och ting .

Allt med förhållande och kärlek är skitjobbigt. Men i mina ögon är det skitjobbigt. Jag har gjortmina misstag , mina pojkvänner har gjort sina och även mina vänner har gjort sina. Men jag vet inte längre.

Ska man gå runt och fundera på vad man själv och andra gjort länge till ? Hur ska man kunna gå vidare med dom tankarna . människor man svikit vet ju att man ger dom den uppmärksamheten som dom inte förtjänar.

Vet man om att man inte klarar av att lita påmänniskor eller att man till och med vet att man inte kan lita på sig själv . då ska man ju inte ge sig in i något . Men människor ljuger för andra och för sig själva.

Jag saknar min ena vän . Vi har tagit upp kontakten igen och det känns bra .Men är jag beredd att förlåta något som sårade mig så mycket då? Sårar det mig fortfarande ? Jag tror inte det . Alla gör misstag. Misstag frlåter man eller sorterar bort. Jag sorterade , kan jag då återvinna något nu ? tydligen . Det är bara jag som kan avgöra det . Och jag har avgört. Denna vännen ska bli min igen . Inte samma nära vän men en kompis som jag kommer skratta med . Jag är trött på att tänka på saker som gör mig ledsen. 

Dags att ta itu med saker och ting och hålla sig till det. Inte säga något och inte mena det . Just nu har jag jävligt kul i mitt liv . Men jag accepteras inte för den jag ärändå .Så känns det just nu . Ska jag känna så eller bara ge blanka fan i det och har mitt roliga istället.

Det är sån här jag är . Jag har inga gränser längre pch tänker intesätta några heller . Jag ska ha kul nu . inget annat . Hejdå tråkigt och hej roligt. 

Just nu sitter jag ärsjälv och pluggar min skit och har djävulskt tråkigt . För någon är dryg och drar . 

Vi tar att så , ska snart införskaffa mig en dator och då ska jag uppdatera . Hejhopp

Det är inte jag som snackar skiten . Jag gör den roliga skiten .  

Dubben

Om du kunde förstå hur mkt jag älskade dig .

Om du kunde förstå att vi kunde blivit något . KANSKE

Men när saker talar emot en människas känslor är det dags att ge upp . Ge upp något man bryr sig om . Ge upp att krama den man älskar . Det är skitjobbigt .

Känna att man överger en människa vid sämsta tillfälle känns förjävligt . Alla går vidare och det är jobbigare än allt annat . Man måste bryta alla band .

Att hota den man en gång älskade till livet är fel . Och den du en gång älskade och nu hotar är den som tar åt sig och blir rädd och ledsen . Rädd för monstret i dig och ledsen för monstret som tog över ditt underbara inre som din älskade kramade och låg i famnen på och kände sig trygg .
Famnen som var trygg blev otrygg .

Någon gång kanske du funderar och kommer på att två är dom som gör ett bråk, som gör att tilliten försvinner från varandra .

Jag kan inte förneka att jag saknar dig och älskar dig . Men jag förnekar inte att jag är lättad att vi gick ifrån varandra både för min och din skull . Det var inte vi . Det kunde varit vi men det blev fel från början till slutet .

Jag trivs med mitt liv nu , jag har mina kompisar och min hund . Jag har min syster och henne sambo . Jag har min bebis som är bäst . jag har ett hus där jag trivs själv .

Jag har min alkohol på helgerna. Jag har ett bra liv .

Och visst funderar jag på om vi kunde haft det livet men jag vet att det inte funkar så .

Jag är stark no nu att veta det bästa för mig . När du kommit så långt i kroppen och själen , när du vet att nu är jag stark nog . Ta steget då och gå , vänd dig inte om . Bara gå och gå och gå men rak rygg , ett leende på läpparna och med ett starkt hjärta.


Så nu vet du , så fatta då . Läs och förstå istället .


Nu ska jag ringa Emelie och umgås .

I helgen blir det mycket alkohol och mer därtill .

Heeejhopp

RSS 2.0