Blaha blaha och Östersjö



Ja ni, östersjö var roligt alla dagar. Förutom att jag har blåmärken i vanlig ordning vilket jag får om någon petar mig på armen så . Men iaf onsdags var roligt :) Anna och jag var nere och jag blir indragen till Tele2. En rolig stund och därifrån med humöret på topp. Alla har inte samma humor !

Fredag - Förfest hos Ellmannarna och sen in till Östersjö. Fylla på hög nivå och jag mer förvirrad än vanligt. Annica och jag diskuterade varför det alltid blir FÖR mycket av det goda. Men whatta ;P Det är gott och ska fördrickas på om det hade gott. Det är ju lika gott sen antar jag. Tills man byter blannevann.
Jaja hade kul iaf och kom inte hem. Men de löste sig och allt blev bra. Hem dagen efter och sova av sig bakfyllan och göra sig iordning. Först hämta pizza och sen till maxi och köpte gummistövlar. ROSA OCH FINA. Dem fick följa med till östersjö ;D

Lördagen var med rosa stövlar och partymondering. Hem till Johan, ner på stan, möta Macke. Säga hejdå till Anna innan eller efter ? I dunno. TIll en annan fest. Trilla och halka och slå mig för många gånger. Skratta så jag har ont i magen och skratta ännu mer till 4 på natten. Sjuk kväll och jobbig. MEn värd att göra om men med mindre alkohol fan.

Tack för denna gång iaf :D I´m Happy !

Jobbar och sliter resten av tiden och de andra dagarna är jag med ANNA! Hemma från havet och det tycket jag och DUbben om ! Wiiiiiiiiiiiiiie ! Men hon åker igen snart:( Buhu ! Men Anna gör mig lycklig och hon är min framtidsvän också.
Anna är knäpp, Anna kommer på saker som ingen annan gör. Anna är Anna och hon är bra !



LIvet gör ändringar, jag gör valen och andra människor gör sina. Jag låter inte mig hindras men jag låter mig bromsas.
Jag vill leva, NU ! Och sen, hela tiden. Men inte så, utan som jag är , för den jag är och hur jag ser ut med mina kläder och mitt utseende. Varför blunda ? Varför stänga inne mig och andra stängs ute.

Jag vill klättra i berg, jag vill göra promenader i skogen som är omöjliga. Jag vill lära mig åka snowboard och åka pulka tills mina ben inte bär mig.
Jag vill festa och vara med kompisar. Jag vill skratta tills jag har ett sexpack.

Jag ska äta nu och fortsätta känna min lycka och ruset som kommer med den.

Jag ska göra spontana grejer hela mitt liv och jag ska gå på konserter , göra skidsemestern oförglömlig och utomlandsresan äventyrlig.

Dubben är bäst <3

Tosia



Trevlig helg :) Mysig hel . Full hel . ASKALAS helg ! Fint fint !


På fredagen var jag nere med mamma, pappa och Elin och käkade mat och sen hem till mig med tre pojkar på släp och hem till Anna som satt hemma hos mig. Ner igen och åkte karusell som den och sen hem igen när man började bli trött. Lite drygt att hamna i mitten av en misshandel när vi gick hem men halvt utbildade som vi är Anna Björk och Jag så gick det bra;D Mohaha

Jaja hem och sova lite rus och upp på morgonen igen. Systemet det första och sedan förberedelse för kvällens fest.
Satt hemma hos mamma och pappa och käkade först sen var festen igång. Vänner och bekanta kom och det var trevligt. Folk från Karlshamn, Gotland, Karlskrona och ronneby satte igång festen och sen var det ner till marknaden och åka EN karusell. MIsslyckat men kul :) Träffade Jannike bajs och hennes boyboyfriend.  Sen följa pojkarna grus till bussen . Det var faktiskt marknad och då är det farliga människor ute. Vill inte att min lille skadar sig :)

Sen hem till Niklas och Dubben och sen för att vakna ICKE bakfull ;) Det är kärlek det. Ner på marknaden igen. Handlade upp tosia pengarna på kläder, solglasögon och gooodis :) ÄLSKAR mitt nya linne :)

Nu är det jobba i två veckor sen har jag helgen ledig över Östersjö:D Det ska jag längta till länge och väl .


Nahe nu ska jag inte röra mig så mycket mer i värmen faktiskt. FÖR DET GÅR INTE !

Har dödat två spindlar och hoppas att det ska regna nu . Regnar det ska jag springa ut och njuta . Det lovar jag eder alla ;)

Loooooooove <3


För att du är du <3





Skaka rumpa



HAJ!


Jobbar för fullt och har fått iordning i mitt lilla place nu :) Allt onödigt är borta. Smådetaljer kvar sen är mitt home done for evaaa!

PÅ lördag blir de alkohol i mängder med de bästa. Senare ner på våran guda marknad Tosia ;) I know you want it

Har varit på stranden idag och badat och solat med Jannike :) Trevligt och varmt och sen har jag tvättat och klippt gräset resten av dagen. Imorgon börjar jag jobba igen ! Skööönt. Jag älskar att jag älskar att jag längtar till jobbet :)

Lyssnar på massa sommar musik. Gör mig redo för en fullfart lördag .

Och jag saknar min Anna varje dag. Det är så tråkigt utan dig här ! KOM HEM !

Nahe tillbaka till verkligheten och min tvätt :)

Haaaaaaaaaaaaaaaj

<3




RSS 2.0