Hoppelihoppelilaaa



Idag har dagen varit bra:D


Ska alltid dra ut på tiden när jag ska skriva ett inlägg. Så nu skriver jag fort så de går över

Praktiken och sen hem och sen ut med Dubben någon timme och sen bus och lek en stund och massa övningar för nu jäääääääääävlar. Och sen hem och mat och nu dator och tv. Fångarna på fortet och chippelidippdipp och mys med världens bästa hund!
Det har inte hänt så överdrivet mycket idag . Var länge på praktiken och sen kom det viktigaste av allt , BUBBEN ! Älskar han gör alla !

Mycket bra mycket bra.

Jag kan läsa människor, jag är inte dum i huvudet . Jag läser hela alltet och in på djupet. Lura inte mig, du kan inte. Jag är inte dum .



Jag tycker om min tillvaro som den är . Allt är lugnt och skönt nu . Inget jobbigt. WEEHOOO!

Lycka ler mot oss alla en dag . Mycket skönt.

Kisarna har åkt och det är lite sorgligt . Festis saknar jag, Lissie med när hon inte kissar. Tycker om att ha er här . Men snart är ni tillbaka :) Och Anna också !!

Eric Saade är något av de bästa jag sett i hela mitt liv !

Jag älskar dig Dubben och dig <3





Livet har fler vägar och återvändsgränder


Ibland tittar jag bara på omslaget, ibland öppnar jag, ibland läser jag raderna. Precis som jag gör med dig.

Här är jag, snabb som vanligt. Men jag är inte rädd. För det finns stunder jag inte hittar svar, ibland undrar jag om livet och timmar jag kommer på vad det är egentligen är. Så är det med dig.

Jag funderar på om jag ska backa lite, och ta ett steg tillbaka till de gamla. Eller ta ett steg framåt och ge mig in i något oväntat och plötsligt. Göra något själv, för min skull och en till. En liten liten till. Jag klarar det själv. Jag är inte ensam då

Då blir det bara vi <3

Jag grät, jag brukar inte göra de. Helt fel, men ändå. Fy vad jobbigt de kan vara ibland.

Snart är för snart. Sen då , va fan. Allt hänger på tiden.

Jag vet, ni ser mig som positiv. Inte ledsen eller deppig. Sant, det är inte mycket som får mig att gråta eller bli ledsen. Varför ? Jag puttar undan det, jag hanterar det på mitt sätt. Det är enklare för mig och för er. Jag tycker jag belastar er. Jag kan inte belasta er med att vara ledsen i flera dagar för er. Ni är mina vänner. Jag är rädd att förlora dem jag har kvar.
Men jag vet att jag kan vara vem som helst med er. Om ni är mina vänner kan jag det . Inget jag säger eller gör ska ändra er uppfattning om mig . Så länge jag inte sviker er.





Idag har jag gjort min första dag på praktiken . Det var kul och det mest lugna och enkla, jag vet inte . Kan inte förklara. Allt var så enkelt, människorna och alla känslor. Detta kan bli bra ! Fy fasen, det ska bli kul.


Just nu bara sitter jag, det var länge jag satt bara för att. Mitt liv tog en liten omväg just nu , Just nu vill jag bara ha dig nära och känna att du andas. Bara om det så är för en liten stund.


Om jag faller för dig ? Kan du falla för mig då ?

Jag hörde en annan röst, ibland hör jag en röst som säger något helt annat än det jag tänkte. Jag vet att jag aldrig släpper vissa meningar. Jag vet att drömmar inte betyder, dem talar bara till mig. OM hur jag känner och hur jag mår. Jag vet det nu . . . Ibland var de enklare innan. Jag har bara ett enkelt symtom . . . Ett symtom som vi alla har ibland.



Dubben, älskar lilla skadade Dubben. Du är min bäste vän och mitt ljus och mitt liv.
Dina vov , dina tröga ögon och din mjuka päls. Din kärlek till alla människor som möter dig men hatet till dem som gör någon illa. Svansen som viftar , leksakerna som blir fler ( tack vare mamma ) som du älskar allihop. Ibland undrar du nog om du har för många.
Du älskar att springa. Du springer fastän de gör ont, fastän skadorna är många är du lika stark ändå. Du är bäst, du är en anledning. Du är världens bästa hund, du är perfekt som du är.
Du drar i koppel när andra håller dig men inte jag. Jo när du får , men du lyder. DU är så bra. Du har blivit en helt annan hund sen jag fick dig första dagen . Bäste vän <3 Lova och leva med mig så länge du kan !



Anna, Min Anna Nilsson. Världens bästa männsika.

Du är bäst , konstig och helt underbar. Du är den syster jag aldrig fick och den vän jag borde träffat för länge sen. Du är den som ska tappa mitt barn i dopvattnet åt prästen så det blir dubbelbokstäver. Du är den som går bakom mig och mitt vita släp.
Du är den som ska sitta med mig på verandan till vårat hus i gungstolarna och prata minnen. Vi ska ha flätat vitt hår och skratta.
Våra dumma kommentarer tar aldrig slut.
Jag hoppas vi lämnar denna jorden tillsammans. Utan dig är jag inte hel. Du har fyllt ett stor hål på mig. Jag är så tacksam, varje dag tackar jag gubben där uppe.
Jag är glad att du kom till Blekinge och att vi har det vi har.

Du är världens bäste underbaraste vän <3 Bara DU !





Annica Wennberg ! Annica FÖRJÄÄÄVELEN Wennberg.

Du är du, du är den med dumma filmcitat. Tillsammans är vi en hel film.
Även om du inte säger mycket ibland så känner jag dig. Jag kan dig utan och innan. Och när du pratar så man får ont i öronen känner jag dig lika bra för det. Du är min alkoholhaltiga vän och jag vet att om jag är ledsen så känner du det samma. Jag vet de, jag vet att med dig är stefan och christer ett igen ! We made them live for evaaaa !

Tack för att du finns och för att jag kan vara störd med dig !





OCH DU EMMA BENGTSSON ÄR VÄRLDENS BÄSTA KAPSYLKASTARE !

Vi har haft våra grejer men idag är vi här och det är en bra grej :)






Jag tror på att berätta saker för människor. Jag tror på att lägga tyngden i orden och få folk att veta att man faktiskt menar de. Att de inte var något man bara sa. Att veta att alla människor har brister och att allt faktiskt inte är perfekt.

Jag älskar människor och saker för det som det är . Eller ni som ni är. Jag bryr mig bara. Enkelt inget svårt. Bara enkelt.
Just nu saknar jag inget i mitt liv. Allt är bra som det är.

Jag vill inte skicka till dig, men jag vet att du läser här och jag tackar för att du inte hört av dig idag . Tack, det är bäst såhär.



En sak till i mitt liv som gör mig glad är Du ! Du är yngre och det märks ibland ;) Men du är bra som du är och jag har känt dig allför länge :) När vi var yngre och du var så liten , du var så söt och jag ville nypa dig i kinden. Men den lille då blev en stor kille nu ;) Haha du är min mycket sjuka UNGE ! Vi har pratat så mycket hela tiden och du har inga hemligheter för mig, jag vet allt om dig ;) Nästabn lite för mycket men de stör inte mig. Du är min lille Daniel iaf !




Detta blev ett långt inlägg. Jisses. Började skriva igår . Hmm, har dragit ut på detta.

Jaja, ett styck hund ska ut.

Vad som än händer i våra liv så älskar jag er allihop ! Varenda en ! Ni är bäst och har gjort mig till den jag idag. Både våra dåliga och bra stunder. Tack <3

/ E&D

Rutten söndag



Fy fan vilken skitdag,

Jag ska ALDRIG ALDRIG AAAAAALDRIG mer dricka. Fy fan !

Hatar allting jag skiter i vilket. Nu är det slut på de.

Anna jag flyttar med dig var du än flyttar. Bara härifrån . . . . Ta mig härifrån nu helst.

Det var för oss solen gick upp och lyste som guld för våran kärleks skull. SKIT!

Jag känner mig tom och dum. För denna jävla kärlekens skull. Hur dum i huvudet får man vara . . .

Inget kan hindra spriten från min andedräkt . Den ska vara där hela tiden.
Jag ska bara försvinna och dricka bort allt. Jag ska bort bort bort booooooooort härifrån. Jag ska, de är inte värt de längre.

ALLTING BLIR BARA FEL.

SKITALKOHOL, får man säga så. Nej för alkoholen är fan inget man skyller på. I helvete heller.




Ger upp, Godnatt

LÖÖÖÖRDAG




Var i Karlskrona igår med Anna buus och vovvarna. Åt mat vid vatteeeneeettteee och sen hem igen typ nästan iaf  :)

Jaja städade lite och var i skolan igår. Har väl inte hänt så mkt mer. Fick en underbart bra lön så nu är de mesta borta i mitt liv och jag har ändå pengar kvar och kan leva ett jävligt bra liv. Väldigt skönt !

Känns som rosa moln lyfter under mig hela tiden just nu . Allt är så skööönt och bra och lätt och enkelt. MEn de vänder de med snart. Men en motgång är ingen motgång. Det är en utmaning !!


Jag älskar mitt liv at the momentooo !

Ikväll är jag din Baby ;) 





Ja, faktiskt



Ja han må vara yngre. Men han är Han .

Han är bäst och han är söt . Han är en av mina äldsta vänner jag har . Han gör att jag skratta och han är en mycket störd unge, eller ja en man är han faktiskt ;)

Jag ska lära han allt jag kan ;D  

Du är en av dem bästa <3





Stanna inte




Jag tror på ödet och jag tror på Anna. Varjde dag och varje minut. Jag tror alltid på dig .
Jag förstår Anna, jag förstår varje önskan och varje dröm och jag är med på verkligheten. Din verklighet är en annan än min. Men du tillhör min verklighet precis som jag tillhör din. Men vi gör olika saker ändå. Och jag stöttar dig i varje beslut du tar, jag står bakom och jag skriker och jag gråter och jag skrattar och jag ler. Och jag kommer bli mer och mer stolt över dig varje dag.
Jag ser att du växer och jag ser att du ler. Hela du ler. PÅ riktigt, en ärlig lycka som är i hela kroppen. Inte bara utåt utan helheten.

Jag är din vän och jag ser. Du kommer för alltid vara min genomskinliga vän. Jag känner dig och jag kommer alltid göra. Jag läser dig som min egna bok men jag ser genom dig ändå.
För du är min vän.

Vi är ju för alltid förevigade genom LOVESTORY ! :)

Lycka till och gör inget jag inte skulle göra. Och gör allt jag skulle göra men inom rimliga gränser ;D

I LOVE YOU ANNA DÅRE NILSSON !

Jag skriver ett annat inlägg senare för detta är till Anna :)



Maskerad


Alla människor har en verklighet. Visste inte det ? Människor har inte samma verklighet, vi har alla olika uppfattningar och åsikter. Tycker du jag är knäpp då.

Insikt? Insikten då, jag har idag lärt mig att insikten är inte att inse saker. Utan förstå och se . Verkligheten en annan . Att göra något åt insikten kan du inte alls göra. Jag kan göra något åt verkligheten . Hmm jag tror jag börjar fatta.
Insikten är ditt bagage, äpplet du plockade som du inte kan sätta tillbaka. Kunskapen du alltid kommer bära med dig även om du den är bra eller ej. Den är alltid där.

Hmm, jag lär mig nått nytt varje dag i skolan . Ja, skolan har format mig mycket . Jag har fått ta del av den största kunskapen av min lärare. Hon är vis och klok.

Ja man kan behöva leva flera liv för att förstå sig på allt.

Jag känner att jag är på rätt spår, jag tror jag är på rätt väg. Detta ämnet och denna vägen kan vara min väg. Eller kommer jag till en korsning senare ? Jag vet inte, jag följer denna vägen . Jag klarar det.

Ibland känner jag mig redo för saker, vid närmare eftertanke så fattas ändå något. Jag har levt ett liv. Det har jag. MEn mitt liv ska fortfarande levas.


Med denna mikrofon höjer jag min röst med denna mask spelar jag min teater och döljer mig själv . Jag vet att du ser ett dolt område med mig och jag vet att den blinda fläcken inte är något jag känner till . Men jag vet att mitt område alltid kommer vara offentligt . Det okända får vi ta sen, det kommer fram förr eller senare.

Har precis varit ute och gått med Anna och Dubben . Nu ska jag plugga i förbannelse och sen sova. Promenaden blev roligare ett tag mot slutet. Mysigt ;) Hihi.

Nu ska jag läsa speglarna sal och fördjupa mig i detta .

Gårdagens natt blev sen och blåsig och jag är trött nu :)

Godnatt





. . . . .




Vet ni vem som finns för mig varje dag  ?

Anna, varje dag är hon här. Om inte i min närhet så har hon alltid sin telefon. Hon lyssnar och hon finns. Hon låter mig vara arg och ledsen. Hon låter mig prata och skratta. Hon stöttar mig, hon är min alldeles egna säkra byggnadsställning.

Jag har aldrig haft en sådan vän. Därför kan jag vara mig själv med henne. Hon nämner mig, hon låter mig veta att jag finns och hon slår mig ;)

Jag tillåter mig själv mer. Jag lever med med henne. Hon kommer alltid vara en syster jag aldrig fick, eller bror mer när de gäller Anna. Haha.

Alla har en ryggsäck med sig varje dag, en ryggsäck full med möjligheter och upplevelser. Har du packat upp din ryggsäck än ?

Jag vet vad min framtid är, eller jag vet inte . Jag vet vad jag vill . De känns skönt, jag har ideer och en bra plan. Jag ska dela detta med någon . Nej inte pojkvän. Utan någon, en livskamrat men ingen man . Hur går de ihop sig ? Nej jag är inte lesbisk heller.

Jag löser detta

Jag vill inte längre, låt mig bara vara. Låt mig vara ensam och utan dig. Saker och ting puttar du ifrån dig, speciellt mig. Saker och ting rinner ut i sanden, de gör du för mig nu . Låt de vara så

Just nu känner jag. . . . . . Att jag inte klarar någonting

MEn jag vet att det är annorlunda . . . . .


Worthless, Blööööööööööörk.

Fy fan och Godnatt



Godnatt



Har inte uppdaterat på någon dag och tänker inte göra besväret nu heller.

Säger bara godnatt :) Och att det är synd om mig och att jag är bakfull efter dagens alkoholintag hos Pernilla Olsson . Tack för de <3

Jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så , livet gör helomvändningar






Smygfotad blir man också ;)

Anna i ett nötskal !




Anna : Ring din pappa Emmy !

Emmy : Nej.

Anna: Jo gör det nu.

Emmy: Okej då. Haha

Anna : Ja gör det och parkera mig .

Emmy : Jaha okej vänta lite då .

PARKERAR PIP

Anna : Emmy ? Emmy ? Emmy, var de din telefon som pep ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA XD

Vännen i ett nötskal





Gooooooodmorgon



Näsan täpper till så sött. Idag , hmm vad ska hända idag ?

Vet inte. Ska stiga upp ur sängen och ut med bubblas och hoppelihopphoppa.

Sen ringde pappi och saknade sin dotter. Trodde ni inte va ;) .
Nahepp upp och klippa gräset där kanske.

Städa, fixa bilder, kolla banken och hoppas på bra post idag. !!!!!! MÅSTE VARA POST IDAG ! Weeehoooo.

Nahe snart har nog Anna klippt färdigt sig. Jag undra jag hur hon ser ut .


Över och ut nu ska jag tittut med Bubbela.
HAAAJHAAAJ


Gränser




Jaha, igår var Emmy i tyskland med Anna och hennes båt. MYCKET roligt och alkoholgivande blev de:D Hem kom det efter att Anna ändå tappade de två gånger och att vi nästan missade tåget. Men hem kom det iaf :D

Sprang runt på båten och de var kul, tog massa underbart fina kort. Vill ha en bättre kamera nu . Får väl se vad ekonomin talar för . MEn iaf två mycket bra dagar :D
Hållt på att få hjärtattack X antal gånger. Jisses, hissen var värst när benen vek sig i trappan . HAHAHA !

Anna är en mkt bra vän och hon är bra ihop med styrmannen ! Hahaha


FÅr se vad som händer imorgon. Ikväll är det Emmy och Dubben kväll.


Sailet



Aaahapp, sailet är slut och jag med. Vilken helg. För mycket av det goda, mysigt .

Igår vad jag sjukt äckligt bakis. Men det gick över och åkte in till sailet igen. Satt i öltälten och det var trevligt. Jaja hela helgen var trevlig iaf. Nu är de slut på alkoholintaget för ett tag framöver. Ska bli en hemmakvällare och bara ta de lugnt och inte dricka heeeeela tiden. Min kropp orkar inte längre.

ALKOHOLPAUS FRÅN OCH MED NUUUU!

Nu är det egentid och Dubben tid. Jag har en ide, jag ska göra den också. Inget kan stoppa mig . Jag vill göra detta nu . Själv, alldeles ensam ska jag klara de.

Jag tror jag flyttar till Karlskrona. Den staden är bra. Jag kommer ifrån saker också på ett sätt. Eller om jag tar en helt ny ort någon annanstans. Men Karlskrona är fint. Fast jaaa, vi får se vad jag flyttar hän . Jag vill bo kvar i blekinge. Karlshamn ? Njaa jag vet inte. Trevlig men ändå inte . Sölvesborg ? Hmm kanske. Ronneby NEJ !

Vi får se var jag hamnar. Jag tar Anna med mig . Min söta underbara Anna. Henne tycker jag om .

Jag älskar mitt liv som det är nu .


Fy vad det snurrar i mitt huvud nu . Usch , Undra om jag ska bada och duscha kanske. Hmm jag vet inte .


Denna utmaningen ska jag klara själv. :)



Dubben



Han ska ut nu





Nej


Jag mår bra nu, såhär vill jag må hela tiden . Men det gör inte jag med dig. För du får mig att må dåligt . Låt mig vara och sköt dig själv. NUUU !


Nu räcker det . Jag gör som jag vill och du som du vill . Jag fattar varför du bråkar med mig nu innan helgen. För att du ska ha en anledning . GoodLuck säger jag då .

Och HAPPY ME ska till Sailet imorgon med min rockande Jannike :D Party like a rockstar is here thing ;P



Satan, detta inlägget har tagit tid. Bombaderad med sms och samtal. Både dryga och roliga ! WEEHOO!

Helgen är allt för nära nu och alkoholen ska flöda. Allt är klart. Jag är snart klar för hela helgen ! VILL ATT DU SKA VARA HÄR ANNA NILSSON ! Men du kommer hem med godis och gotte i mängder och jag ska hjälpa dig bära ! VI TVÅ MOT TYSKLAND !

Fan jag måste dammsuga innan det blir försent och innan jag ska sova. Jag som skulle göra så mkt idag . Bajs också. Fast jag har hunnit en del . Helamatör är jag inte .


Nahe, städa städa lite nu och sen sova. GUUUUUUUUUULL !!



Jag ÄLSKAR mitt liv som det är nu <3

U2




Lyssnar på U2 nu såhär på morgonkvisten . La mi sent inatt, fastnade vid msn och facebook i vanlig ordning . Men inte så mkt på face :D FÖR JAG HÅLLER PÅ ATT TRÖTTNA ! Wehoo

Lissie ligger på bröstet och spinner för fullt. Inatt hade jag kunnat hänga henne men jag orkade inte . Förlåt Anna

Muffen är här och ska få vara med hela dagen . Lilla hunden . Hon låg med på bröstet innan men hon gick när Lissie tog mer plats. Knasdjurena.

Dubben ligger på sin sida av sängen och försök ni ta hans plats. Då morrar han.

Nahe inte intressant att förtella just nu .

Nu ska jag upp och tvätta mina sängkläder för kattasen har pissat i sängen . OCH NEJ DET ÄR INTE OKEJ !
Måste hinna det innan jag börjar. Kom på att jag börjar tidigare idag . Tror jag. Om ingen ändrat de , fan vet jag .

Blahablaha, massa meningslösa ord nu . Jas drar nu :)


HAJHAJ!




Ruuuuulle . .



Full rulle idag . Fast jag vaknade sent för jag tog mig en väldigt bra sovmorgon . Ska hem till mamma och pappa och tvätta tänkte jag . Eller om jag ska göra det imorgon . Hmm . Blir fast hemma hos dem ett par timmar i så fall och ska ändå dit imorgon igen och ut med Tilda.
Hmm , ibland får jag väldigt svårt att bestämma mig.

Men iaf så har jag städat mitt lilla förråd så det ser lite bättre ut . Kartongerna står som dem står men det stör inte mig . Sen har jag dammsugat och diskat. Även spenderat ett par längre stunder i telefon idag och varit ute med hundarna.
Har fixat runt alla mina kläder och haft mig . Så fint så fint.
Fixat saker inför helgen så nu är det klirrat och klart. Småsaker kvar men det hinns, det hinns.
Flyttat på Diva så hon står inte så mkt ivägen nu och sen så blev det bra med plats där hon stod innan . Så nu är det bara en sak kvar där så är det klart. Ingen big deal.

Lissie dricker ur mitt vattenglas jag har vid sängen. . .. .

Nu ska jag upp och lämna tvätten iaf hos mamma och pappa. Sen går jag en runda med hundarna istället. Blir bättre det. Tvätta imorgon blir bra.

Knäppa Lissie slutar inte dricka . . . . Plus att hon skvätter ner. Amatör söta katt.

Naahe , tror jag lagar till lite mat hos mammsen och pappsen också. Gottegott. Och vänta på att Elin KANSKE tar med tårtan hem . Man vet aldrig.

Nu går vi hundarna. Kom Kom, Ping Ping

HejHej





Toblerone. . .




Är så sugen på toblerone . Såg en toblerone reklam och nu suuuuger det i magen efter en liten bit toblerone .
Mumma Mumma

Nahe har väl inte gjort så mkt mer idag. Somnade till en stund och sen har jag varti på maxi och handlat med mamma och deeetta. Lite smink och mat fick det bli. Sen hem och upp till dem och äta lite mamma mat och sen hem igen .

Nördade lite vid datorn och sen varit ute och promenerat med Bubblas en lång runda. Det är mysigt och dagens höjdpunkt.
ÄLSKAR DIG HUNDJÄVEL

Idag har varit en snurrig dag. Det märks när jag inte sover då blir jag helyr i huvudet. Idag så bytte jag skor och grejade och pratade med en på jobbet. Sa hejdå vi ses på onsdag. Aja Hejdå bla bla.
Efter ett par meter kommer jag på att jag hade en jacka med mig på morgonen . Vänder om och tar jackan och går med raska steg ner mot bussen.
Medveten om att jag har gått senare än vanligt och kan missa bussen . Tar på mig min tröja och tittar på jackan och inser att det inte är min jacka. HALVVÄGS NER TILL BUSSEN !
Börjar skratta för mig själv och inser min dumhet och inser min dumhet ännu mer när jag kommer på att jag går och skrattar med mig själv. Ja, folk tror nog att jag har problem .
Fan, fick vända och gå tillbaka och byta jacka så jag fick min med mig . Lika bra eftersom jag inte ska jobba förrens på onsdag. Knäppskalle Emmy !

Hahahahaha, ja det är väl tur att jag kan roa mig själv. Antar jag.

Och nu ska jag ta mig ett glas fil och krypa ner i sängen min . Den älskar jag också väldigt mycket om nätterna. Den är så mjuk och go.

Dubben har fått mat och vatten, katterna har fått mat och vatten och marsvinet har fått mat och vatten . Alla är lyckliga och glada

Sov så gott och ha en mycket bra kväll och gosnatt

Jag har ett stort lyckorus i min kropp
:D

GODNATT !


   Lycka är Anna Nilsson

Mardrömmar



Jag drömmer mardrömmar varje natt. Skitjobbigt.I förgår natt drömde jag att det var jordbävning. Jag hann inte rätta Annas katter och fick dåligt samvete. Jag fick springa och leta efter Dubben för han var borta. Jag skrek och grät för att jag inte hittade han . Sen hittade jag hann men jag fick inte ta med han dit vi skulle ta skydd.
Dem sa att vi kunde skjuta han på plats. Jag sprang iväg med min hund och grät. JAg drömde att människor jag älskar inte ville hjälpa mig utan övergav mig.

Sen vaknade jag och hade tårar i ögonen och panik över att Dubben var borta . MEn det var han INTE !

Inatt drömde jag att jag var gravid, ville gör abort eftersom jag inte var tillsammans med pappan . Men blev tvingad att föda barnet och adoptera bort det bara för att pappan ville varken ha mig eller barnet. Jag hatar såna känslor . Dem är så verkliga . Det är som om det precis har hänt.

Nu ligger jag i sängen och är helt slut efter alla mina mardrömmar vecka efter vecka. Bajskorv. Finns de medicin mot mardrömmar ?


Ska nog somna till lite nu . Brukar inte sova om dagarna men jag tror jag gör det nu . Och kramar Dubben lite och klappeliklappklapp på huvudet.

Ska inte jobba mer idag eller imorgon utan börjar på onsdag kväll igen . Sen är det inte många dagar kvar längre.

Dubben ligger på bröstet och Lissie på fötterna . Festis vet jag inte var hon är.

Anna är världens lyckligaste idag :D Haha GRATTIS ANNA !

Godnatt så länge :)




Lång dag



13 timmar på jobbet idag . Jobbat 11½ . Nu är jag duktig och trött. Jag älskar mitt jobb :)
En vecka kvar sen är det slut på det roliga . EN vecka ledig och sen skolan igen .


Annars har det inte hänt så mkt idag. Inte konstigt eftersom jag bara jobbat . Ska ägna tid åt djurena och lyssna lite på regnet som droppar. Innan idag så föll det så vackert att det såg ut som snö . Lustig känsla men mysig som vanligt. Undra vad mamma och pappa hittar på för skoj denna vintern med oss.


Hela detta året har gått så fort. Jag har mått bättre än någonsin .  Tack vare så mycket. Jag har aldirg känt såhär. Inte så länge. Så vackert och så skönt.

OCh att det fortsätter gör mig bara mer glad i magen .
Jag har planer nu för mitt liv . Många och roliga. En sak i taget . Tjat tjat tjat .

Nahe en mycket varm dusch, rensa kattlådan och sen hoppa i säng. Och ut med Dubben en sista runda och seeeeeeen sova . Har alltid planer för att komma i säng tidigt.




Hundvakt i veckan i småstunder. Ska funka det med :)

Jag tycker om att ha katterna här Anna. Speciellt FESTIS ! :)

Och nu tar du vara på din gåva från Gud och utnyttjar detta tecken . Än uträttas mirakel Anna Nilsson ;)


Clark Kent i Smallville är rätt snygg



Hemma ljuva hemma



Hemma efter jobbet.

Besvikelse är väl ett ord och lycka ett annat. Så känner jag just nu . Jag vet att de slår tillbaka snart .

Jaja det var skönt att börja jobba igen . Efter allt för många dagas ledighet . Men va fan det ska man ha det med.
Hem med bussen och sen upp och hämta Dubben . Sen hem och bara vara . Jag orkar inte röra mig . Min kropp tål inte detta livet längre. Jag måste verkligen skärpa mig .

Suck, jag älskar dig. Varje minut och varje dag. Men livet går vidare och så gör jag . Jag lyssnar på mina favoritlåtar och jag hittar fler och fler. Men en låt fastnar hela tiden. Om och om igen lyssnar jag på orden.

Våra ord mot varandra , Jag vill gå framåt. Inte stå stilla, utan framåt. Hitta möjligheter och skapa mig ett liv. Inte blir fast på en punkt nu . Jag ville ha med någon på färden, men alla tåg går inte samtidigt . Och då får man göra sin egen resa.
Mitt tåg ska gå snart, framåt med mig igen. Dubben och jag. Mitt liv. Min egen väg och min egen resa.

Du svarar på frågor jag inte ställer, du berättar saker jag inte ber om utan tvärtom saker som sårar. Du gör det, medvetet . Men ord skadar bara om man lyssnar

När jag tänker på framtiden så pirrar det i magen. Vet du varför ? För den gör mig lycklig av alla utmaniingar jag kommer få möta. Min största utmaning jag ser fram emot är barnen som ska komma från mig och vara med mig under mitt liv. Den gör mig rädd men tanken gör mig lycklig.
Jag ska ta en sak i taget.

Först nu är det jag och Dubben.


Men på bilden ler jag. Jag ler när jag vaknar varje dag nu . Jag mår bra och är lycklig. Och jag ser fram emot att vara och prata med människor som får mig att skratta.

Baby, tonight the dancefloor will give us som love again. We just love the music <3 Music makes us feel love, happiness and hate. I listen to the music that makes me feel love and make me laugh . I love the music in me !


Kärlek från mig till er

You all give me something to belive in :)


Godmorgon



Min nya idol är Bret Michaels . LOVE !

Jag saknar dig Anna Nilsson. Jag behöver någon att prata med . Längtar tills vi ses snart :) Då ska du och jag och två andra leka rövare på båten :D Haha!

Give me something to belive in

Ord skadar enbart om man lyssnar på dem .

Människor ändrar sig , hela tiden . Man ändrar åsikter och synpunkter. Man ändrar livsstil och personligheten. Man ändrar på mycket själv. En människa som står för sina egna förändringar är någon man respekterar, men den människa som lever i förnekelse är den blir själv kvar.

Igår var jag uppe allt försent, trodde jag. Vaknade i tid ändå. Så behöver jag inte vara rädd för att vända på dygnet :) Jobba till nio ikväll. Så får vi se vad kvällen fortsätter. Ska nog jobba imorgon med, har jag för mig ? Måste hitta mitt schema. Leta leta !

Kl 16 ska jag börja jobba. Innan dess ska jag rensa kattlådan, diska, äta, ut och gå med Dubben, dammsuga och allt annat om jag släpar mig från datorn någon gång. FÖR FAN !


Jaaajooo, ska slita mig lite nu . ByeBye





Every rose




I listen to my favourite songs .

I know my soul is strong . And I know it can do anything with me and for me. Me and my Soul is stronger togheter . We now our places .



Every rose has its torn

I know were my heart is, It´s safe and warm. I take care of it every day . It means a lot to me .

I have nothing to lose

Godnight



Mums




Subway mat nu :D








Bakdag



Igår var de galej hos mamma och pappa först och sen ner till terassen till min rockande Jannike :) Var tevligt som fasen. Sen sticka hem till mamma och pappa för att hämta Dubben och sen hem till min säng .

Idag har jag huvudvärk och är sjukt trött . Men själv göra själv ha ;D

Orkar inte skriva något mer nu . Godnatt höll jag på att skriva nu men de är det ju inte.

Ska somna iaf . Skriver mer sen någon gång.

DUBBEN !


Godmööörgon



Godmorgon Godmorgon från denna sida skärmen.

Sovit som ett barn tack vare att katterna varit stilla hela natten. Tycker vi om.

Nu ska jag äta och ge Dubben mat och medicin och sen gå upp till mamma och pappa och hämta lite grejer och sen göra mig done för kvällen :)

Ska även ringa JannikeRockenRollBrud och ge henne en omgång tror jag nog. Sen ska vi se hru vi får kvällen att funka eller inte.

Blabla idag är min andra lediga dag. Skönt! Känns som jag varit ledig jättelänge.

Nu ska jag spruta vatten på Lissie Anna för hon stirrar på marsvinet! HON ÄR INGEN MAT !

Tunnbröd och hallonkräm väntar :)

PyssePyss

Emmy&Dubben <3


TvBänk




Tvbänken kom på plats till slut. Och även sänggaveln. Mycket bra gjort Emmy för din starka insats idag med dina armar ! Och ben som gick.
Har även tvättat sängkläder och klippt gräset. Mycket bra :)

Och nu resten av kvällen ska jag få undan mina kläder och hämta kisarna igen och sen städa lite :) Skönt och få det gjort.

Funderar och planerar morgondagen . Har nog fått mig lite ideer. Men imorgon är imorgon .

Nu ska jag flytta undan lite och fixa. Får nog flytta tillbaka Diva till sin plats , Dubben sitter i bra höjd med buren och hans huvud och han har börjat dregla. Känns lite som att hon ska tillbaka till sin gamla plats. Lite så känns det .  WhooooppWhooooopp!

Det dumma med att få internet tillbaka är att tiden går mycket fortare an någon anledning. Ska hämta och låna Annas sladd sen så jag kan spela lite dunk dunk musik från spottie !


Haj så lange :)

Emmy&Dubben <3


Godenmorgon



Eller snarare mer förmiddag nu. Tog mig min välförtjänta sovmorgon idag. Katterna har rivit klockor, sprungit i sängen. Dem har testat mitt natthumör. Men jag var för trött för att överhuvudtaget orka stiga upp och göra något åt saken. Men dem lugnade ner sig och så gjorde jag.

Har dock drömt mardrömmar hela natten . Fast det är okej :)


Nu har jag fixat i mina spotifylistor lite. Kändes lite smått stökiga! Och busat med DubbenHunden. Han mår mycket bättre nu och är bättre än bäst som vanligt.

Nu ska jag klä på mig, gå upp och klippa gräset hos mamma och pappa. Och HOPPAS att jag får upp min tvbänk idag ? PAPPA ?

Ska bli en mycket ivrig bloggare med tror jag. Och försöka smått överge min facebook lite. Känns lite så faktiskt.

Imorgon funderar jag på festa till de ? Ska nog prata ihop mig med en viss RockBrud ;)

Anna har fått mig att lyssna på en Takida låt. EN HYLLNING TILL ANNA NILSSON !


Jaaajaaa, Över och ut från mig på ett par tims.



Emmy&Dubben <3


Tisdag. . .



. . . Och nu ska jag vara ledig i tre dagar. Skööönt ska de bli men tomt. Vill jobba lite till innan skolan börjar. Men men vi får la se vad man har för tur med sig .

Ska fixa smågrejer i mitt hem dessa dagar och sen bara glida och jobba tills nästa helg :D SAILET !

Denna helgen ska jag bara jobba :( Drygt ! Men kul, gör inget om jag är utan alkohol

Hämtade Annas katter efter jobbet idag. Så nu har dem nosat runt och inspekterat varje hörn och låda dem kom in i . Festis och Lissies. Nu ska dem få bo här i två veckor och ha semester tills mamma kommer. Även Annas stereosladd är min ! Mohaha , frågan är om hon ska få tillbaka den. . . . ?

Dessa tre dagar hade kunnat gå åt till kolmården och ullared men Anna försvann och hon kommer inte undan. Den 16 Augusti ska jag ner till henne och hennes båt och klättra lite och hälsa på na :)

När jag kom hem så ringde jag tele2. Jag har aldrig varit så arg och skällt på någon telefonnisse någon gång. Får nästan dåligt samvete. Har inte riktigt hjärta till att skälla så egentligen men jag var tvungen. Dem håller ju på värre än en nöt för fan . Jaja detta ska nog lösas. Annas ska jag sparka ner varenda försäljningstält jag ser på stan ska dem ha klart för sig . !!!

Nu ska jag vänta på att pappi ska ringa så jag kan få upp min tv-bänk någon gång. Hade varit BRA!


INTERNET !


Jag säger internet. INTERNET = SPOTIFY ! Har saknar mina listor , allt från disney till mina rockenrolllistor ! Lycka på hög nivå. Får väl se vad tele2 säger om betalningen.

Jag tycker inte om min nya granne. Han knackar på för många gånger. Hmm ?

Ja men planen är ju ändå att flytta någonstans . Så vi kan ju se vart min röv bär än. Och fötterna, huvudet och resten av kroppen och min viktigaste del va allt Dubben !

Herrgud, jag har nog inte mått så bra på länge.

Fick åka till veterinären igår med Dubben akut. Jättekul räkning på en söndag ! Men allt för han och har nu förbud på pinnar. ALDRIG MER EN PINNE! Typ, nästan iaf. Fan det går inte. Blir så dyrt i längden. Men han är bäst och lycklig med sina pinnar. Man ska aldrig ta bort lyckan för någon.

Jaja ska jobba imorgon och sen ska jag vara ledig tre dagar. Och va ska jag göra då ? Jag veeeet inte. Hoppas på dåligt väder så jag kan göra massa saker i lägenheten och har ju även fyra djur nu . Annas katter är på besök och ska få vara här tills hon kommer hem. Min Anna Nilsson !

När hon kommer hem har hon presenter till mig och jag är lycklig på mitt rus jag får av de ! ;D Mohaha.

Ska saknar Anna varenda steg jag tar, och varje steg jag tar ska hon vara med mig. Och när hon kommer hem så ska hon få följa med till vilken ort jag än väljer. För Anna ska vara där . Så jag kan höra alla sjuka grejer.

Anna gör mig sjuk ! Lyckligt sjuk !

Nu kom Anna och nu ska vi ut och gå som aldrig förr. Vår sista walk. A walk to remember <3

Nu ska Dubben göra av med energin som kommer med medicinerna !





PussHej

RSS 2.0