Men jippajoppoheeej



Hallåååå eller :D

Idag har det varit praktik hela dagen lååångt. SKÖÖNT ! Öhm Dio har varit med och varit mamma gris. Och sen så har det faktiskt inte hänt så mycket mer.
Kom hem och gick ut och gick med hundarna en lång runda. Dio var lös och det gick så bra. Allt känns så bra med denna valp och att han fungerar med Dubben så bra. SKÖÖÖNT! Jag älskar mitt liv så länge dem finns i mitt liv.

Sen har jag bara ätit och tagit det lugnt och myst med hundarna och bara varit. Mycket bra dag med underbart väder :)

Jag vill att Anna ska komma hem.

Helgen är snart här och jag längtar redan :D
HoppochHej

NU har jag inget mer att yttra mig om.

Bara att varje dag är bra och jag bryr mig inte om era dumma åsikter för jag har andra fina människor i mitt liv !

SKa titta på Idol lite nu och sen ut en runda med hundarna och sen sova gott :)
Gottebra !
Godnatt hörrni :)

Jag älskar dig <3



<3




Jag vill inte förlora dig. aldrig nånsin. du var en vanlig vän för mig när vi träffades för första gången. sen genom åren blev det msn msn msn msn msn msn, i flera flera år. och sedan blev det *****, och då såg jag vilken fantastisk tjej du egentligen är.
sen öppnade jag mig och du öppnade dig också, och jag gillade dig mer och mer, kunde inte släppa att tänka på dig för en sekund, vilket jag inte gör nu heller. du är ständigt i mina tankar, och du är min bästa vän som jag kommer glädjas över hela mitt liv. finns ingen annan än du som vet så mycket om mig och jag är glad att jag valde rätt person för att säga de

Fuuuul bild men hallå eller ;)        Du får mig att skratta .



Ord värmer och dessa ord värme mig otroligt mycket. Tack mitt hjärta . . . .

Lycka är inte kärlek från en person man har ett förhållande med. Det är vännernas kärlek och de närmaste man har. Det är äkta kärlek och lycka.

Min lycka är mina vänner och mina hundar. . . Varje dag, hela min vardag och hela livet ut .


PussOchGodnatt





This funny little world



Denna jävla värld alltså. Hmm många saker ska man gå igenom innan man trillar av pinnen.

Just nu vet jag att du skrattar bakom ryggen på mig och vet du ? Jag bryr mig inte. Är du inte människa nog och mogen nog till att skratta mig rätt upp i ansiktet så förtjänar du ingen respekt från mig iaf.
En bra människa är någon som kan visa sin ärlighet och vara rakryggad inför andra människor men ändå visa respekt.

Alla ni är en hög med skit och förtjänar inget mer än att slängas på en större hög med skit.
Jag är så fruktansvärt trött på er och jag bryr mig inte längre. Jag har ett eget jävla liv och skiter i vad ni tycker. Ni kan inte annat än att skrika ändå och jag lyssnar inte. Jag hör inte längre

Nej jag är inte döv, jag är bara trött. Jag tar en paus från er och sover bort er lite. Jag älskar er ändå, men jag gör inte allt.

Skratta ni bakom mig så väntar jag med att skratta tills ni står framför mig. Jag är inte som ni, kommer aldrig bli som er och jag önskar för mitt liv att mina barn eller att jag blir som er i framtiden.

Jag älskar mitt liv även utan er, och jag älskar er. Men det kan jag inte säga till er. För ni tar inte det på allvar. Och det är okej, huvudsaken för mig är att jag vet att jag menar de på djupet av mitt hjärta. Det ger mig en säker framtid.
Jag kommer aldrig kunna ångra mig att jag aldrig berättade för er, för jag har sagt det. Men ni kan ångra er. Varje dag i detta livet och i nästa. Men det är ert problem.
Jag går med helt hjärta hela vägen.

Och du! Din dumme fan, finns inte ord för hur mycket du sårar mig och gör mig arg just nu. Det är ju bara en jävla massa snack och en jävla massa uttalande om att du inte menade si utan så. SKITSNACK !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ! SATAN VAD ARG JAG BLIR ! Men jag citerar Anne, vi är ju Säboms - Envisa som synden och ett jävla temperament ;)
Sant som det är sagt !

Har varit i skolan idag, gick hem med en lite tyngre ryggsäck men också ett par rosa moln under foten. Fick höra ord som värmer mig idag. Skönt :)

Anna lämnar mig idag, hon reser iväg ett par dagar. Men hon kommer tillbaka. Min vän ! Stockholm nästa !!
Men hon kommer tillbaka på onsdag så hon kan ta hand om min lille bebis. Men först har hon en annan vän att ta hand om.

Jaha, vad ska jag äta ikväll då . Orkar inte laga mat så det blir väl kräm eller gröt. Får väl göra det innan den lille vaknar och behöver ut och kisselissa! Sötebebis !
Idag har vi varit ute och gått länge. Gick ner mot ån och i brunnsparken spatserade vi. Skönt :) Och den lille var lös och det gick så bra. Känns tryggt när Dubben är lös också och han lyder ju bra så den lilla börjar lyssna rätt bra den med.
Det blir nog kalasbra detta :D

Imorgon är det praktik igen. Back to affärerna :)

Lyckan av att vara ute och gå med mina hundar och lyckan av att märka kärleken från dem får mig att andas varje dag <3

MAAAAT NU !!






Löööööv it !



Mitt hjärta slå för dem jag litar på.


Natten har gått så bra, Dio sov hela natten och jag med. Sjukt skönt. Har sovit så skönt inatt. Lugn ? Ja ett stort lugn. Nu sover dem båda två här, dem har härjat och busat. Dubben är världens bästa storebror och världens bäste bäste vän !

Idag började dagen KUKENdåligt. Förutom att det gått bra med hundarna dååå ! Ner till praktiken, hela världen låg nog på mina axlar en stund.
Ringa massa samtal. Få höra ord som fortfarande sårar trots att dem sagts flera gånger. Men dem börjar bli tröttsamma.
Iaf så var bebisen Dio med. Och allt gick så sjukt bra ! Det är kärlek på gång mina vänner. Han är en trogen följeslagare.
Buss hem och det gick bra. Hem och säga hej till Anna och gå hem till min lilla lägenhet. Anna hade städat den och ändrat den och gjort den bra. Jag älskar min Anna.
Hon stöttar mig alltid, inte bara när jag behöver det utan hela tiden.

Tack för att du gjorde det så fint här och jag tycker om de ! Nej jag ÄLSKAR det !
Du är BÄST BÄSTASTE BÄSTASTESTE !
Tack, tack så mycket för att du gör mitt liv möjligt att leva. . . . .<3

Jaja hem och grejgrej och sen helt enkelt ner och handla mat till den lille. Och sen hem igen och äta mat som Anna gjorde. Ja jag ska gifta mig med Anna. Hon städar och hon lagar mat. Hon blir en bra fru för NÅGON nån dag. Inte på en Ö iaf. NEJNEJ
Sen ut och gå med dem små liven i mitt liv som gör mitt li stort.

Sen nu har vi busat och tagit det lugnt. Den lille sover som en stock. . . . Han är ju bara en bebis. Och en söt sådan. Mitt liv och min anledning Dubben sover också. Han är med en bebis, men en stor sådan.
Sjuuukt vad livet kan ordna upp sig.


Och så är jag jävligt förbannat trött på människor som inte förstår och som inte ens försöker förstå en annan människas situation. När man känner att man kan faktiskt prata med väggen och få bättre svar. När man får leta svar och anledningar själv. När man ska övertala hjärnan om att det kan vara på ett sätt men verkligheten är en annan.
För man har ingen bakom sig som stöttar en i de saker man går igenom eller som förstår. Utan skäller iställer för att sträcka ut sin förbannade hand och säga Kom. Nej iställer skriker vi och säger BORT !
Att skämmas för ett problem är ingen lösning utan ta itu med problemen iställer för att glo. Nej det är inte alltid enkelt och inte alltid lätt.

Men en människa som berättar om sitt problem eller problem och känner att de inte får förståelsen. Du kan inte hjälpa den då, du förbrukade din egen chans. Eller vad gjorde man.
Nej personen i fråga som inte förstår är rädd för verkligheten och sina egna känlsor. Att känna att man faktiskt helt plötsligt blir påverkad men inte kan säa något eller göra något för att rädda en annan människas liv eller bara hjälpa ur en situation.
Kuken vad drygt, jag vet faktiskt inte hur man ska göra längre.
Notera att jag skriva MAN det behöver inte gälla mig själv. Varför skriver jag ens så?
Ni förstår inte vad jag menar ändå.
Detta inlägget kommer bli cepelångt, så sluta läsa eller fortsätt.

Jag vill gå upp, ja JAG vill gå upp. Jag vill berätta och jag vill gråta och känna ett stöd. Inte hatet. Hmm ja men så brukar det väl vara. Det är en normal situation. Nej det är inte det.
Jag hatar er, jag hade tänkt föreviga er men jag skiter i det just nu.
Om ni ser mig falla inte fan står ni där. Ni luras. Jag har förklarat för Anna och hon förstår.

Jag tänker ofta på oss, jag lyssnar på låten vi sagt vi skulle ha vid ett speciellt tillfälle. Men sen kommer stunder mellan oss som jag inte tycker om. Som jag inser och förstår saker. Men sen finns de tillfällen som jag skulle döda för att kunna ha igen. För jag tycker så fruktansvärt mycket om dig numera. Du har blivit en person som betyder mer och mer för mig för varje dag som går.
Vissa saker är svårare än de enklare . . . . . . . . . .

Ja ibland känns livet hopplöst

Men jag vet vad jag ska glädjas åt varje dag och jag vet vad jag är tacksam för. Det är bara frustrerande och inte kunna dela de med dem stå står mig närmast och som jag älskar mest av allt i hela världen . Tyvärr är det så och jag får acceptera att dem inte stöttar mig i allt helt enkelt och att det är inte dem som står bakom utan Anna.


Nu ska jag och dem två i mitt liv som betyder mest och även en tredje ut och ta sista kissen och må bra. För det är det ja jag. Jag mår bra varje dag även om jag får ett ceperyck på bloggen så ler jag i varje steg jag tar. För jag älskar min tillvaro som den är.

Nu får bebis vakna och ut och släppa på trycket. Godnatt.

Inatt kanske de blir två pojkar i sängen ;)

Godnatt åter igen :)


Just listen to my favourite song <3 It´s not the last song


Två blev tre



Idag har det varit jobbedag, eller ja praktik dag. Så igår var det kväll. OCh tack alla ni som påminde mig om att ni drack och att det var fest :D Taaack ! ;)

Jaja idag har det varit en helt okej dag iaf :D SKÖÖÖNT !
Kollade mailen och allt vra bra. Nästan för bra.

Igår var Daniel här och vi åt mat och kollade på twilight ! HÄFTIGT ! :D
Sen åkte Daniel hem och jag gick och la mig, telefonen ringde typ halva natten. Tack för det! MOOORR!

Tack för att du är min vän varje dag och hela tiden. Det betyder mycket för mig att du är här och ser till att jag skrattar. :)

Idag iaf så var det då praktiken och sen koom jag hem och Anna bjöd på mat och sen helt plötsligt var vi på ett tåg till Karlskrona.
Jag gjorde något som jag behövde. Med hjälp av min bäste vän ANNA ! TAAAAAAAAAACK FÖR ATT DU ÄR SÅ FUCKING BRA !

Välkomna Dio till familjen Säbom Hörrni ;D


Nu börjar det, jag ska klara detta och det ska inte vara ett problem eller en del av min vardag. Jag övervinner detta och bla bla bla . . . .

Jag älskar mitt liv som det är nu och ska vara såhär !

Puss från oss tre , Dio, Dubben och Emmy :D

Möhippa !



Haaaaallå ELLER :D

Igår var de praktik till klockan ett. Sen hem foooort som attan. Duschade, gjorde mig iordning. Tåg ner till Karlshamn och där var Anni kidnappad.
Japp, Anni Christensten ska byta efternamn och ingå det heliga äktenskapet. Aaa hon ska gifta sig :D
Grattis !

Kidnappad klockan tre och där blev hon utspökad . Resultatet ? Ja bilden talar väl för sig själv ;)
Hahaha sööööt du är !




Efter fixet dem gjort med denna människa så tågade vi ner mot stan - Karlshamn ! Eller ja, Lisa hoppade ner på sina kryckor :) DUKTIGT!
Men iaf, ner mot torget och in i affärer och alla människor som kom i sin väg var ett offer för Anni ;D Hon fick en jukebox på magen och sjöng mycket vackert ! Hihi, sen gick vi till ett fik och tog de lite lugnt och fint. Anni ritade lite :) Sen nästa uppdrag var att leta upp saker och människor från en lista . Klarade hon finfint :D

- "Är du brandman ? "

- "Nej"

- "Har du rosa kalsonger då ? "

Hahahaha, Anni var grym i vilket fall !

Sen hem till Annis place och där drinkade vi i mängder. Eller ja, Annica och jag drack vatten hela eftermiddagen. Så man inte bli för full lix. Hmm . . . . ?
Sen ner till Harrys i Khamn och där käkade vi VÄRLDENS GODASTE MAT ! Helvete vad gott det var, alkoholen flödade på vidare och alla var glada. Trevligt sällskap och en underbart bra möhippa.


Sen vidare till Mingel där VIP bordet var VÅRT ! Champagnen flödade och Emmy betalade mintun med spelmarker. Ojsan hoppsan hände där då ;)
Hahaha, iiiinte lätt !

Spel och dans och sen var allt fest och fest. Tack för denna kväll och för denna möhippa. Jag ser INTE fram emot min egen. Fyyyy fan, Haha. Antar att man får förbereda sig lite, Hoppla hej !

Iaf så kom Seiron och hämtade oss och sen blev det ner till Sölvesborg och sen ner till Ronneby och sen in till Karlskrona. Jisses, festen tog inte slut där inte ;)

Jaja, denna dagen blev jävligt lyckad :D Inget gick fel ett skit !

Taaaaack åter igen :D




Det kommer komma fler bilder sen när jag har skaffat tillbaka min kamera så får ni se :D BLIR KALASBRA!

Idag har jag tagit det lugnt och åkt tåg och hämtat Dubben och sen har jag varit extremt lycklig och glad.
Ikväll blir det kinamat med min bäste vän :) Och sen ska jag helt enkelt på praktik imorgon. Så de blir varken fest, kräftskiva eller masten ikväll. OCH DET SUGER ! Men det pirrar i magen ändå . . . .


DU ÄR SÅ SÖT DUBBEN FAN ! <3

Nu har jag inte tid att skriva här längre. Plikten kallar :D

Jag älskar dig också . . . . . :) Det är bara vi ! Vi är för evigt varandras. Vänner håller ihop i alla situationer. . . . Genom allt. Eld och vatten va ? :)
Ja det är vi som gör det .  . . . . . . . .

Ha de fainfaint :)

Puss


Och ännu en torsdag



Det händer så mycket, men jag får inget nämna.

Igår hörde jag den bästa kommentar. Men den får inte nämnas. . .  Det ska vara tyst om den saken.
Jaha ännu en dag med Dubben på praktiken. . Och den var underbart bra.

Gästerna tar med han ut. En efter en. Han lyder dem och dem leker med han. Han älskar det och dem älskar det. Dem tar han med sig ut när dem ska röka, dem sitter ner och röker och han sitter med dem eller springer med sin leksak. Dem älskar han, dem vill köpa ett hus till han och mig.
Jag älskar min hund, han är för evigt min egna terapi.
Jag ryser i kroppen, jag ler och jag skrattar och jag får tårar i ögonen. Tårarna är av lycka. Min hund gör mig stolt.

Min handledare sa till mig : " Din hund är dig trogen, det syns på honom. Du har gett honom ett bra liv" Och jag har så mycket mer att ge. Min älskade hund. Jag är dig evigt trogen .
Sann vänskap och sann tillit lär du dig genom ditt djur. Din hund, din katt eller din häst. Jag lär mig genom Dubben. Varje dag ger vi varandra något.
Något ingen annan kan ge mig på långa vägar. För vi har vår egen väg.
Vår egna vandrande och fortsättande långa väg. Jag älskar dig fyrbente vän <3

Jaha nahe, tillbaka till verkligheten.
Hem efter praktiken. Möte fick man nere på stationen. Men icke nämna!
Hem och blahablaha. VÄRLDENS BÄSTA LÅT !

Och sen ner till tåget och stan. Handlade med världens bästa Anna och sen hem igen och åt lite.
Och ja tittade på idol och nu ska jag plocka ihopa tvätt och ge mig bort till min vän Anna. Jag tycker om när hon är hemma i Ronneby ! :)
Jag vill inte att du flyttar! DU SKA STANNA ! JAG VILL INTE VARA IFRÅN DIG ! SLUUUUUTA !

Nahe tvätten, innan Anna blir galen :)

Sen hem och ner i säng. Ska sova tidigt.
Fick ju inte sova idag på morgonen . BLÖÖÖÖÖRK ;)
Men mitt varningsflygplansalarm är det bästa ! Man vaknar iaf :D

TVÄTTEN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Imorgon är det fredag :) Och på söndag är en jobbg dag. Men det tillhör :) Eller hur ?

DU betyder mcyket för mig min bäste vän !!

Ett tidigt godnatt till läsarna !? ;P

GnuttaGnuttGnight !





Onsd-d-d-d-d-aaaag



GodKväll . . . .

Praktik hela dagen. Men den började med att få springa bort till Anna och öppna dörren i all färd och iiiiiiiiiiiiiiih ! Fast hon sov lite, men hon vaknade och det var liksom meningen. Dubben och jag in genom dörren och hejhej. Fick godis och se henne i underkläder <3 ;D
Sen ping ping ner till tåget. Ner till Karlshamn och praktik praktik och sen heeeeem.
Idag har de varit roligt på praktiken :) Fast det är det varje dag men JÄTTEroligt idag. Fast de slår inte Dubbendagen

Dubben ska med imorgon igen :D Och då ska han få träffa en tjej. Hon tycker om stora svarta pojkar !

Blaha blaha, hem med tåget och möte Anna. Ner till biblioteket och bokia. Jag tycker om biblioteket, det är lugnt och mysigt där :)
Sen hem och byta kläder och ut och gå med Dubben och Anna och jaaaaa . . . . ;)

Nu ska jag göra toast och titta på Idol och sen är det kungarna av tylösand. Dusch och sådant emellan osv.
Dubbe är nyduschad och trött. Han älskar sitt liv och jag älskar hans.

Jag tycker om när någon luktar mig i håret <3



DubbenDUBBEN !



Tjolahoppp !

Idag har varit en av dem bästa dagarna i hela mitt liv.
Dubben fick följa med till praktiken ! UNDERBART ! Det var så kuul.
Farmen-Christina gav min vovve så fint beröm. En trygg och stabil hund. Och mycket trevlig hund. Jag hade gjort ett bra jobb.
Personalen var så imponerad av han och tyckte han var så fin. Dem tyckte han var fin många gånger under dagen. Heeeela tiden ! Pirr i magen :)
Och alla gästerna lekte med han och busade med han. Och en av dem gick ut med han lös och han var så duktig och snäll. Sjukt underbara hundfan !


Fy fan en sån bra dag. Helt sjukt.

Och idag kommer Anna hem :D Weeeehooo ! Idag har det varit en bra dag.

För ett år sen, eller ja lite mer än ett år sen tog jag ett beslut som jag idag ångrar. Som jag just nu jobbar med. Jag ska igenom det. Ensam och stark var de va ?
Hmm, en dag i taget. Dettar har aldrig hänt mig innan. Mer än ett år sedan? Jappjapp, ska ta tag i det nu. Hantera det och gå vidare. Det jag gick igenom var sjukt jobbigt. . . Men inte då, nu är det det. Jag skulle tagit dig därifrån . . . . . .

Resten av kvällen består av att sitta här och jag tänker göra de som känns bäst.

Jag umgås med min hund och njuter av hans närhet.

Inatt drömde jag om stunder och saker som skedde när jag var liten  . . . . Det gick jag igenom själv också, vågade inte annat. Undra om jag ska hantera det också ? Nej har jag inte brytt mig om det på 16 år så behöver jag det inte nu kanske ?

Godnatt söta ni , Livet går vidare ett par timmar och sen är det en ny dag :D

HAAAJHAAAAJ



...........





JAG KÄNNER FÖR ATT SKRIKA RÄTT UUUUUUT !!!!!!!!!

Frustration och känslor och allt i min kropp. UUUUT !

Skjut mig . . . . . . . .


Och så skratta vi lite åt de :)




Måndagen idag



Måndag hela dagen är det va ?


Blahablaha, igår hände inte mycket. Bakfull halva dagen. Sov från 10 till halv 3 ? Där försvann den söndagen. Satt vid datorn och sen hämtade jag Dubben och sen ner till vallokalen vid halv 8 typ. Röstade och gjorde mitt.
Hem och fastnade vid denna burken och sen raka vägen ner i säng. Försent. Pratade i telefon, så sjukt trött så jag vet inte om jag svarade på riktigt eller bara i huvudet. Hahaha. Förlåt, jag kommer inte ihåg vårat samtal.

Men men idag har det varit praktiken. Rooooligt. Nu är jag hemma. Öppnade dörren och möts av en sönderbiten baginbox sprit. Haha Dubben dååå ! Han behöver nog gå ut och få frisk luft och dricka vatten. Hahaha!" Älskade lille vovven. Han ser hur mamma gör. Det är inte bra när det barnen tar efter föräldrarnas beteende.

Jag har ett val att göra, ett val som är enkelt men svårt för mig. Varför ? För jag är rädd. När du pratar om inget speciellt alls så får du mitt hjärta att slå. Vi skrattar ihop och då slår mitt hjärta ett slag till. Bara för dig. . .  Det är bara du egentligen.
Och det är bara jag. Lilla Dumma Emmy. . . . .
Det är så mycket mer . . .

Nu ska vi knyta skorna och ta på oss regnstället. Ut och jobba med fläsket och Dubben.

Dubben är världens bästa hund . . . Imorgon kommer Anna hem :D Och dåååååå ska vi in till Karlskrona och bestämma något ;D Kommer bli finfint ! Emmy kommer bli supernöjd och stenhård. RockerRoll !!

Nahe, har jag något mer att säga så skriver jag ner de ikväll. För nu är de regnet som gäller :D

Hoppla Hej <3




Söndag IGEN



Och vad är de för vis på söndagar ? Jo samma visa. . . .Bakfull men väldigt väldigt lycklig.

Förfesten var hos Larsson och sen ner till tåget och in till Kallekrona. Spel och dans en stund. Eller inte en stund,  länge. Har inte dansat så mycket på jag vet inte när. Hade jävligt roligt!! Från öppning till stängning!

Tack underbara vänner som gjorde den så jävla kul. Har aldrig skrattat och varit så lycklig på länge. Det var skönt trots allt som hänt.
Iaf, så nu är jag hemma igen :) Underbara söndag.


Nu har jag en djäääävulsk fyllefrossa och en huvudvärk som jag förtjänar antar jag.

Känner mig besviken som fan, jag trodde på något som aldrig var riktigt. Det fanns aldrig. Den gjorde mig blind bara. Den förbannade jävlen gjorde mig blind. . . . . Lurad och lurad och åter lurad.
Sen då ? Ingenting, ingenting bryr du dig. Du bara skiter i vilket och annat är väl viktigt. Hmm jo ja , det ska ju vara så. Man ska priotera det som är viktigare. Du gör de nu va  ?
FÖr jag känner mig ensam och övergiven samtidigt som jag vet att jag är stark och klarar mig jävligt braaaa!


Längtar efter Dubben. Nu ska jag bara festa nästa helg och sen får de fan vara bra. Typ iaf, men ja jag mår ju bra ändå:) Men lite överstyr kanske.

Nahe, nu knaprar jag i mig två alvedon och sen får det vara bra med den saken. Ska sova och rösta idag. Är sugen på kinamat och film iaf. Får väl se vad jag hittar på.

Kina mat eller pizza is the quuuueeestioooon !

HoppOchHej


Fredagskvällen




Sådär, Tingsryd är avklarat. Och det gick bra :) Det var jätteroligt med.
Var även inne på Börjes en runda och fick napp ;) Haha, har aldrig skrattat så mycket. GUUUUUUUUULLIGT !

Sen hem fort som attan, ner och panta och även ner och handla. Hem och fixa tvätten och sen ut med Dubben. Men ytterst liten runda med tanke på regnet. Ibland får det blir så. Hemma ljuva hemma nu och har gjort toast och matlåda till imorgon.
Nu ska bara jag och Dubben ha en söt hemmakväll. Sen ska vi allt titta på Idol och sen har liksom elitserien börjat. EMMY TYCKER OM DEN ! Ikväll är det Timrå - Frölunda :D Emmy tycker det är kul !! Ishockey är fan så mycket roligare än fotboll.

Aaaaaw, vad ont i hjärtat det gör när dem inte kommer ihåg texterna på idol. Tycker så synd om dem. Men that´s life.

Drömde en sån sjuk dröm inatt, jag var fast på en ö. Hade simmat ut dit. Och det var inte långt. Sen skulle jag simma tillbaka men vågade inte. Fy fan. Alltså jag har en sån jävla respekt för havet. Dit var inga problem och den hem var allt helt stopp. Det var stora pålar i havet som stack upp och döljde sig i vattnet som man kunde fasta i. Fy fan va sjukt. Går inte förklara känslorna. Hahaha uuuuuuuusch.


Blahablaha, Nu ska vår kväll börja . Dubben och Jag.

Upp fem imorgon, så jag ska inte göra mycket mer än att sova sen efter hockeypockeyn !

Gnutt :)


Tingsryd




Ska upp till Tingsryd strax på en väldigt vuxen och viktig intervju. Spännande Spännande :)

Springa inom biblioteket och Börjes med när man ändå är där !

Nahe, makeuppanuppa lite kanske. HoppaHej !


Vild och Skild



Lyssnar på musik så det skrålar in mina söta datorhögtalare.

Vet du, trots vår bakgrund så ler jag när jag tänker på dig. Och det känns så bra att veta att allt är bra men ändå inte. Känns skönt :D Weho, tack för det livet !

Jaja iaf så har jag. . . gissa? Aaa varit på praktiken helt enkelt. Sen hem och hämta tvätt och upp till mammi och pappi.
Sen middag och sen ut och gå med Dubben och telefonen i örat <3 :)
Och hemma i lagom tid innan regnet började så kollade jag och fixade min tvätt och sen hem till min lilla vrå. OCh nu sitter jag här och har diskat och fixat mina kläder klart. Djuren har fått mat och vatten.
Nu är det bara dusch och säng kvar.


Imorgon är det liksom fredag. Ska göra en häftig sak imorgon :D

MEn iaf så är det praktik på lördag. Sen är det hem och supa ner sig, eller ja dricka lite iaf. Med måtta och typ så :)
Blir nog en bra kväll. Skit i de, de får ni reda på lördag om det var eller ej.


Nu orkar jag minsann inte skriva mer för er längre, ska dregla lite åt Erik Grönwall. För han är bara ren och grym kärlek.


Godnatt och grym jävla natt på er :)

L <3


/ EmmyPemmy och Bubbela !


RegnOchRusk



Tycker om detta vädret, kallt är bra.  Längtar efter att använda mössa och vantar igen. Min röda mössa får jag inte se igen. Fan med, . . .

Idag fick jag höra ett par ord som skrämde mig. Någon är orolig för mig, för att jag dricker . . . . Orden tog mig hårt och jag förstår men ändå inte.


Jag tittade på The notebook. Det är världens bästa film. Och de får mig att tänka.

Vem kommer jag bli gammal med ? Vem går brevid mig och min rullator och kämpar med dem steg vi tar tillsammans. Vem tittar på tv med mig och går och lägger sig vid klockan sju. Tillsammans med mig.
Vem kommer dö ifrån mig. . . Vem tar med mitt hjärta ner i sin grav. . . . .

Nej jag tror inte på mirakel. När jag upplever mirakel ska jag tro på mirakel. . . .

Filmer och musik har alltid ett budskap. Man lyssnar och man tar åt sig. Orden talar för sig och man känner när det är rätt.

Detta är rätt och jobbigt. Många stunder är det så.
Men planer och framtiden är till för att ändras.


Jag har massa planer just nu, humhum.

I november måste mitt liv ta en vändning och mina fötter ska flytta på sig. Vaaaaaaaart ? Ska jag med min Anna ? Kanske, vi får väl se hur hennes resa blir.


Haha tittat färdigt på idol nu. Alltid kul.
Ikväll har jag varit ute och gått med mamma och det regnade. . . .
Sen varit på praktiken hela dagen och sen inte mycket mer. . . . Lagat mat och haft Dubben i knäet. Fy faaaan vad jag älskar hundjävelen. Han kommer alltid rätt tillfälle !

Snart är det val och ja jisses, det kan hända mycket i min lilla hjärna tills dess. Jag har inte bestämt mig iaf.

Men men nu har jag lyckats dra igång mitt brandlarm också. SMART EMMY !! Hahaha, Dubben blidde lite lädd. Fisen <3

Nahe nu vet jag vad som händer i helgen med. Blir inget Granada och inget Karlshamn utan hederliga trogna Karlskrona!  Ja jisses, Fest med Lena, Heman, Tobbe och Annica först. Några fler ? vet jag inte. Man kan ju alltid hoppas ;) Sen kallekrona !
Huanamaj vilket färande. Men jag känner att jag lever och att jag mår bra. Det är huvdsaken va ?

Snart är det dags för Kungarna av tylösand !!! Lätt årets program !
Ska titta lite på resident evil först. Den är äcklig men jag ska klara det själv. Emmy kan och Emmy är stark och en väldigt självständig kvinna och JÄVLIGT nöjd med det. Jaaa jooo.

Nu blir de naket, Godnatt ;D


Oh happy day


My love is a revolver

My sex is a killer

Do you wanna die happy ?

I have a bullet with your name on it

Click Click

Det blåser och det blåser ute. Herregud, ska vi blåsa iväg ? Nejnej, med två stadiga fötter på marken så är jag säker på min plats :)

Jaha ja, vad har hänt sen i söndags ?

Hmm, inte mkt hörrni. Igår var det praktik hela dagen och sen hem och busgos med Dubben. Och sen in till Karlskrona och ännu mer busmys med en styck Dubben. Denna doggen ! HablaHabla;D
Hem och sova, nana sött.

Idag har det varit jag och praktiken hela dagen ta mig fan. Men idag har det varit kul och vi spelade bingo. Och jag fick bingo vinst fastän jag inte var med och spelade ;) Söt och charmig tjej ska ha pris för bra val av bricka ! EMMY ! Juuust de.

Ja herregud, sen hem och äta middag hos mamma och pappa och sen ut och gå en runda med Dubbela.
Nu sitter jag här i min klädhög och äter lite. Ju mer jag tänker på kräm desto sugnare ? blir jag. Kräm blir de nu.
Sen ska jag hoppa i säng.

Sitter här och har suttit med detta inlägg i en timme nu. Min telefon får för många samtal och sms. Jisses, undra om jag skulle vara utan den någon dag ?
Nee, trots att jag skrattat och gråtit med denna förbannade Iphone 4;) så älskar jag den mer än allt annat ! Inte mer än Dubben. MEn mycket. Jag fattar den nu så allt klickar lix !!


Nejnej, jag ger upp denna nu.
Undra vad jag ska göra i helgen ? Har för många planer . . . . . Längtar tills oktober iaf då är det rockenroll:D

Weehooo.


Tycker om att du får mig att skratta <3



Världens bästa vän och den som gör mig lycklig varje dag, och jag ska aldrig sluta säga det. För du är den som får mig att andas när jag tror luften är slut och människor sviker eller sårar.
Försvinner du så försvinner jag. Och alla vet det.
Tanken utan dig är tung. Men du är här nu . Lyckan är vår.

/E&D



Söndag




Varenda jävla helg är det samma sak. Alkohol och bakfylla. Börjar tröttna på skiten så jag spyr snart. Vart blev mitt liv av ?

Om jag skulle bli seriös istället, satsa alla på mitt liv och mitt jobb och helt enkelt bli seriös i kärlek och inte ge upp allt så lätt. Möta någon som jag ska älska resten av mitt liv och dela livet med framför allt.

I fredags var Daniel här och vi åt tacos och tittade på film och hade det bra. Vet inte om jag skrev om i fredags ? Hmm, skit samma. Det var vad som hände iaf.
I går så vaknade jag ju först då, Daniel och jag åt bara onyttigt till frukost och sen stack vi ut till havet och var där med hundarna en stund. Det var skönt :) Och sen stack jag iväg på kalas och Daniel åkte hem.

Kalaset gick bra. Älskade systerdöttrar<3 Ni är bäst och helt underbara. Och ni gör mosters liv rikare!
Sen var det festande hos Jannike och sen in till Karlskrona och desperata piraten . Men först PM ! Och ölhävande och trevligt sällskap. JANNIKE !! Haha ;)
Gick in mina skitäckel skor rent ut sagt, fy fan. Aldrig mer dem. Snygga må dem va och visst vill man vara fin får man lida pin men om det var värt det vet jag inte ;D

Anyway, det var helt okej igår. Karlskrona är en okej stad men inte mer. Tycker det blir mer och mer dött både där och i Ronneby.

Naheee om jag skulle sova en sväng till. Imorgon är en ny dag på praktiken. ROLIGT ROLIGT !

Ja det är väl klart jag gör. Varje dag och varje minut. Men inte mer än så. Nu ska jag dricka min saft och hoppa i sängen.

Bakfyllan kommer slå mig så hårt i huvudet så jag somnar fin fint.
Här är bilder från igår <3








PössHaj

. . . .



Koooom heeeeeem, vi börjar om igen. Vi glömmer allt. Där ute är de så kallt. Koooom heeeem!


Förstår du hur tråkigt det är här hemma utan dig. Även om jag njuter av min tillvaro så vill jag ha hem dig ! Så vi kan göra massa saker innan du måste flytta ! Om jag inte följer med dig har vi många minuter vi måste ta vara på. KOOOOOOOOOM HEM !

Jag dunkar musik själv och jag behöver diiiiiiiiiig !
Måste få spel och leva lite nuuu !



Fredagsmys



Praktik till kl 1 och nu hemma. Har väl inte gjort så mkt. Var nere på mammas jobb och åt en glass och varit ute med Dubben.
Väntar på att klockan ska bli 3 så jag kan gå och möta Daniel vid tåget. Ikväll så ska vi laga tacos och titta på tv och film. Men först hem till Annas lille hem och glo runt och sen ner på stan och handla till kvällen.
Och sen MÅSTE vi ut och gå med Dubben. Får väl se om vi kommer så långt ;P

Jaaajaaa, jag saknar dig varje dag iaf. Ibland stannar jag upp och funderar över vad jag ska gå. Hem till Anna eller mig. ANNA JAG SAKNAR DIG ! Kom hen :)

Ibland saknar jag stunder, ibland saknar jag händelser.

Ibland vägrar jag erkänna. MEn jag är väl inte mer än människa jag heller.

Jag erkänner att jag tänker på hur allt blev efter tre månader. Hur de högg i mitt hjärta, och idag fortsätter jag och undra varför. Var det värt de, gjordes någonting i onödan. Jag tänker på A i detta. Hur min vän går igenom samma sak just nu. Hur alla frågetecknena bara snurrade i huvudet. Hur alla frågorna blev obesvarade och man kämpade med att få ett svar man aldrig skulle få.
Hur man kände att man gav upp som människa. Jag vet hur hon känner och jag stöttar henne allt jag kan. Hon ska inte få må som jag gjorde. Jag vet hur de känns. Men hon mår så just nu. Men snart så är hon som vanligt igen. Inget ska bryta ner en människa.

Man får lära sig av sina misstag och gå igenom skiten. Gör det bara. Vänd inte om. Har någon tagit ett beslut så får man respektera de hur mycket det än suger. Kärleken är en hög med skit men ändå på toppen så finns grädden och bäret man jobbar för.

Belöningen kan enbart ges av två, inte en. Två människor som är en.

Mitt liv blev inte som jag tänkt mig, jag har gått igenom skit efter skit och lycka efter lycka.

Nu sitter jag här och stör mig. Stör mig på det gu gett mig, på de jag måste bära hela livet och undra varför ? Det blev ju aldrig mer vi och kommer inte heller bli. Var de värt alltihop då ? Hmm nej, jag ångrar allt. Varje dag samtidigt som jag saknar det så att de gör ont. Men styrkan i mig håller mig här nu.

Du kan inte få ner mig. Ni kan inte få ner mig. Jag går ner själv om jag behöver. Men jag behöver inte. Min hund håller mig uppe och mina underbara vänner och speciellt du Anna <3

Finns inte ord just nu, ibland tar orden slut för hu rjag ska kunna beskriva något. Hmm, just nu är jag bara enkel och glad.

Ojsan klockan är tre, ner och möta Daniel nu .
Skriver klart när jag kommer tillbaka igen :)





HEEEEEEEEEEEEEMMA ! Tog inte lång tid va ;) Har varit vid tåget och hämtat ett styck Daniel! och hann hem till Anna. Nu ska vi ha fredagsmys!

Daniel ska bara vara lite dryg och sen ska vi ner till stan och handla. BLABLABLAAAA!
Och jag ska hinna städa lite och fixa tvätt TÄNKTE JAG. Men så blir de nog inte ;)

Njaaanjaaa, nu slutar jag skriva.

Jag ska äta så mkt tacos ikväll så jag rullar fram. Inget över till Daniel bara ! Så blir de helt enkelt ;P Nahe tillbaka till verkligeheten. Överger bloggen nu och förbereder mat för kvällen till Idol och bla bla bla osv ;D

Jag är lycklig :)

Hejdooooooooooo





Telefonande



Godeeeevniiiing !

Idag har jag varit på min praktik i vanlig ordning och jag har kommit hem och hunnit innanför dörren . Och jag hann ta min hund och gå ner till stan och hämta ett paket och ner till apoteket och ut och gå en runda och hem och få X antal totala utbrott på den nya luren som låg i paketet. Min äkcliga Iphone 4 kom.

Och jag har spytt så mycket fula ord över denna jävelen innan jag fick igång det. Och när jag fått igång den så satte jag på ett skal som jag inte fick av och sen bröt jag nageln. Det är inte min kväll.
Gick ner och köpte godis och tröståt lite lite lite, va ändå äcklig choklad.
Plus att jag köpte tvåtrisslotter och vann :D:D 25 kronor och inte ett jävla öre mer !! Weeehooo! Vinst på 25 och ändå förlust .

Anyway, har lebbat runt lite med min mobil och nu ska jag snart gå coh lägga mig. Tänker inte fastna vid datorn. Annica prata med mig hela natten så jag inte fick sova, eller nja vi pratade nog båda två. SKIIIT I DEEET!

ANNA KOM HEM SNART.

Idag har jag skickat sms som började jobbigt men slutade så jävla bra. Allt känns så jävla skönt och bra nu så jag springer vidare på egen hand helt enkelt. Och jag är LYCKLIG !

Herregud, hela magen pirrar av lättnad och lycka. Känns mycket bra.

Nu ger jag upp denna blogg. Och hoppa på ett styck telefon igen :D
HaaaajHaaaaaj

Magkänsla



Jag är glad att jag inte alltid går efter min magkänsla. Att jag har sån pass styrka att stå emot den och följa hjärtat. Men ibland är jag även glad för att jag inte lyssnar på hjärtat.

Utan att jag använder mitt eget vett. Just för stunden, om de inte bli bra sen så var det inte mer med det.

Jag tror och jag hoppas. Jag tror att det finns en väg tillbaka för alla. I alla situationer. Man ska inte göra allt för kärlekens skull. Det finns annat i livet.

I mitt liv finns inte den kärleken just nu . Dubben finns och de räcker för mig. Den kärleken är den enda jag behöver.
Jag har upplevt det jag vill just nu. Nu är det bara jag och Dubben och lilla marsvinet också <3
Mina bästa vänner.

Anna säger It doesn´t look good out on the motor.
HAHAHAHAHAHA!

Daniel förbereder sig för att spotta.
Anna säger : Åh får jag den ?

Daniel åker snålskjuts med cykeln. Anna drar ihop en lorska och vill spotta ut genom fönstret Daniel är vid och snålskjutsar. Daniel säger NEJ FÖR FAN.
Anna tittar på mig och säger : Jaha vad ska jag göra av den nu då ?

HAHAHAHAH!

SJUUUUKA MÄNNISKA !  Kom hem igen för fan.

Jaja nu ska jag dammsuga och sen ska jag säga Hej Annica Wennberg och äta pizza och titta på Idol.

Världens bästa Anna är i telefonen och pratar med mig.

Anna Nilsson Westberg numera.


HeeeeeeeeeeejDoooooooooooooo

Vilket liv. . .



Jag älskar dig min bäste vän.

Träningen med dig går super. Satan va bra detta blir. Mammas stjärngosse ! Inte för att det är jul än men ändå.

Idag har det hänt lite. Många samtal så jag tror hjärnan är ihjälstrålad. Men men det blir nog bra.
Jaja, hem och ner på maxi med mamma och handlade och sen hem och ut och gick med Dubben . Och tränade röven av både honom och mig.

BRAAA!

Nahe ni, nu ska jag hoppelihoppahoppa ner i säng och njuta av mitt liv och min tillvaro coh titta på tv:n .

Puss&Godnatt


Annica Wennberg



Det blev ett inlägg till. . . .


Damen med hästdrömmar. Tjejen som blev kvinna. Hon är ? En av mina bästa vänner.

Vi har inte känt varandra allt för många år. Men hon är den jag ringer varje dag. För vi känner varandra, utan och innan. Våra år vi känt varandra känns som ett helt liv.

Just nu är du ledsen. Men vet du var jag ser ? En starkare människa än innan. Du har växt min vän, så fruktansvärt mycket. Du har lärt dig och byggt upp hela dig. Du blir stoltare och stoltare för varje dag.

Du ska inte låta detta knäcka dig. Jag kommer aldrig i hela mitt liv tillåta dig gå steg tillbaka. Jag kommer bromsa allt jag kan åt dig.
Jag finns för dig och det vet du att jag gör.
Du tycker jag har svar på mycket. Det är möjligt men du kan svaren själv. Och du lever upp till dina svar mer och mer. Du är en starkare person än någonsin.

Du kommer aldrig stå ensam kvar. Du har alltför många människor omkring dig. Blunda inte! Då ser du inte.

Tro på något och du finner det. Det är närmare än du tror.

Och nu över till annat . . .


Jag gråter just nu, tårarna rinner. För jag läser Annas blogg. Annas underbara blogg.

Hon har gett mig så mycket. Jag vill inte att du ska flytta någonstans. Jag vill alltid ha dig med mig. Jag vill kunna skicka ett sms till dig och ta med dig ut med Dubben. Jag vill ha med dig när jag kör bilen och har någon som skriker. DET GÅR INTE.

Anna har framtidsplaner och jag med. Allt ser inte likadant ut. Vi är inte likadana, eller jo VI är. Men inte våra framtidsplaner.  Eller vi kan ju säga att de liknar varandra men med helt olika personer.
I framtiden är det ändå du och jag som är gamla ihop.
Jag vill inte att du åker. Jag vill inte förlora en del av mig själv igen. Jag hade N, men förlorade den delen. Jag vill inte att du försvinner också.
Jag kommer alltid ha Dubben på min vänstra sida. Men på min högra ska du vara. Fast du är ändå förevigad på min vänstra arm. Lovestory.

Men du hittar inte en vän som är lika förstående som jag är. Vilka val du än gör och vilket hopp du ändå litar på så är jag bakom dig. Jag bromsar dig om du går för fort fram och jag finns bakom dig om du backar.

Jag kanske följer med och du kanske stannar. Ingen av oss vet, jo du. För du är säker på vad du vill .

Du hjälper mig med mina dubbelbokstäver.
Och jag vet att behöver jag dig så kommer du . För du är Anna.
Anna är oövervinnerlig. Anna är starkare än hon tror.

Både du och Annica är starkare än ni tror. Jag berättar för er, för ni ska veta.


Jag älskar er båda.



/ E&D



Bubbelibubbeli




Måndag igen. Igår var jag inte så häftig. Måste sluta vara bakfull, jisses.

Men Karlshamnskvällen var rolig och jag var glad. Annica och Jeppson var med och dansgolvet flödade ! Mycket trevlig kväll :) Baren lyckades kanske bli tömd, vad vet jag. Jag gjorde det jag kunde iaf.


Hem och sov. Vaknade och tyckte väldigt synd om mig själv.

Anna kom och lämnade Dubben och sa hejdå :( Snyft ! KOM HEM IGEN SNAAART ! Men snart så :)
Och jag somnade och fick sällskap en stund till. Bra dator !

Sen på kvällen var jag ute och gick med Dubben och Daniel och sen käkade vi pizza :) Mycket bra avslut på en mycket sovande dag.

Däckade i min säng igen och vaknade upp till en ny måndag. Idag har jag ringt samtal så luren har nästan brunnit. Men när alla samtal är gjorde är det skönt att ha de gjort. Känner mig lätt och lyfter en sväng.

Njee, men nu har jag varit ute med Bubblas och busat lite.

Och dig Annica Wennberg finns jag för varje dag <3

Jag har tänkt på en sak, Förhållande ! Jag tycker inte om förhållande. Inte någonstans. Dem är jobbiga och man hittar inte den rätte någonstans. Men samtidigt så gör dem en så förbannat lycklig och lugn och stabil. Oftast, ibland suger dom musten ur en oc ibland är man uppe på rosa moln. Förhållanden ska innehålla ens bäste vän som man gör allt med och skrattar med. Men också ens pojkvän, inte bara pojkvän. Utan bäste vän OCH pojkvän.
Men man måste ha tilliten. Både till sig själv och den andre. Hitta det och du har världens bästa förhållande. Lycka till och skit ner er. Hmm . . . .
Man ska anpassa sig men inte förändra hela vardagen för att man träffar en kille.  Jag valde att gå vidare, kanske ett av mina bästa beslut men också mitt största misstag. För att ?

För att jag förlorade en del av mig själv. För att jag, jag vet inte. För att vi hade stunder och timmar som ingen annan hade. Eller kommer ha.  Det finns många men, och jag hoppas en dag att ett men kan föra saker samman igen.
Mina känslor dör inte för att saker avslutas eller går vidare.
Lycka till med allt :) !

Jag ska gå vidare nu, vidare till kylen och värma min mat. Är så hungrig så jag skulle kunna äta Dubbens grisöron .


The show must go on . . . .




KARLSHAMN !!



Hemma hemma och åter hemma från Karlskrona !

Har handlat skor och kläder till bröllopet. Först var jag och Anna nere paaau stan och hämta mina skor hos skormakaren. JÄTTEFINA ! Som nya, han har gjort ett mirakel. Tack för de då .

Sen in till Karlskrona och skoaffären och sen till Rosenholm och tittade när Daniel spelade fotboll. Han gjorde mål och dem vann med ? . Iaf så hade Anna sin utsikt;D Haha och hon var nog nöjd. Haha jaja, Anna är en mycket sjuk människa många tillfällen. Sjuk men ändå så underbart bra! Haha ! Jaja sen var det iaf vidare in till stan. Handlade kläder och resten för kvällen.

Rally hem till mamma och pappa med bilen och tog Dubben och hem till lägenheten och nu ska jag duscha. Och sen ska jag till Anna och äta middag och lämna Dubben och sen är det dags för kvällens fest. Ner till sölve och sen blir de kalas för många slantar och vidare in till Karlshamn och tömma baren och sen är det fäääärdigt !


Blir nog väldigt trevligt. HOPPAS JAG !

Jaja duschen är igång och jag ska in i den.
Köpte Bobbys shampo och balsam. Får se om det är något att ha. BLIR NOG BRAAA!

Jag älskar dig Dubben . Ni är mina Dubbel D <3




Rosenhill



Idag har jag varit uppe i Rävemåla på boendet Rosenhill. Intressant och roligt. Tror de blir bra.


Fick världens bästa samtal om jobb idag :D LYCKAN ÄR PÅ HÖG NIVÅ ! Helvete vad bra.

Sen åkta Anna och jag till Tingsryd och lånade böcker och sen in på Börjes och sen hem till henne och klappade på hästar och hundar. Jag vill ah en sån liten häst.
Sen hem till lilla Ronneby och degade lite hos mor och far. Sen raka spåret och hämta Anna vid sju. Hem och duscha håret och sen in till Karlskrona och hämta en styck klocka och sen umgås med Dubbel D <3 :) Anna och jag åt subwaymat och sen åkte vi två varv i lilla Karlskrona. För många varv ger böter!

Hem efter en rutten volvo och sen ping ping lite med hundarna och lite lite mys vid sidan om :) Tycker vi om !
Nja nja, hem till Ronneby då va ! Ner på stan snabbt snabbt med Anna och hem och lämna den trötta stackaren. Och sen åkta jag och lämnade ett styck bil och gick hemåt.
Träffade Annica och Lisa två minuter och Lillebror och Seiron !

Och nu är Dubben och jag hemma och ska lägga oss pladask i sängen och gosa järnet.

Imorgon blir det Karlskrona igen och fotbollsmatch med dem bästa- En är på plan och den andra brevid . Anna då vaaa:D
HEJA HEJA !


Och imorgon kväll är det Karlshamn som gäller och bartrömning ! Weeehooo !

Snart åker Anna igen :( Är så ensamt utan henne !

ToyStory 3 nästa vecka. Daniel är tvingad att gå helt enkelt. Jag ska se den, Anna överger mig och då får någon annan bli mitt offer ! ;D

Ladies night och Volbeat maybe ?

JappJapp Ladies Night och Volbeat it is !

Nu ska jag krypa ner på riktigt och kanske till och med säga ett par ord eller två i telefonen min !

Godnatt hörrni :) Och lyckans änglar ler åt er alla !



Vanlig torsdag



Idag var de praktik och det blir roligare och roligare för varje dag som går :)

Hemma vid 5 och hämta Dubben och äta middag med mamma och pappa. Sen hem till mitt lilla place och sitta vid datorn en stund och sen ut och gå med Dubben i 1½ timme. Skönt, älskar att vara ut med denna varelse.

Anyway, helgen verkar bra planerad. Något skruvad men de blir bra. Vi lever bara en gång. Eller iaf jag, inga hinder här inte. . .

Imorgon ska jag upp väldigt tidigt och följa med Anna till Rosenhill. Ska bli cykelkul :D

Får väl se hur den dagen blir. Kommer väl mest vara i vägen. Men det blir nog bra.
Nu så sitter jag här med Dubben vid fötterna och ska ta lite fil och sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp äckeltidigt imorgon. Men men det blir nog bra iaf :)

Imorgon kommer Anna hem ! Weeeehooo !

Nu förbereder vi den turen. Godnatt !


Because You Are The One I Thinking About <3



Kvällen




Hemma vid fem, ut och gå med Dubben och Muffen. Sen middag hos mamma och pappa. KÅLPUDDING ! Min älskade mammas mat.
Hem och sitta vid datorn. Planera lite, sen damsög jag, tvättade golvet, tog disken, gav djuren mat och vatten och sen bytta jag lakan.

Dubben var hela tiden i vägen, men han är söt och bra för det.

Kul på praktiken idag och nu har jag inget mer att säga.

Så kul är det faktiskt inte heeeela tiden ;)

Nu ska jag eventuellt ha mitt sista nattasamtal och sen ska jag sova.

Eller ja, först ut med hunden och plocka gräs och duscha. Och krypa ner i min nybäddade säng.


GODNATT !

En annan Eric;)

RSS 2.0