Lööööööööördag



Hopplahallå. . .


Denna lördagen blev inte som planerad, fick möta upp en vårdtagare på akuten så nu har jag och Robin suttit där i fem timmar. Fast vi har haft väldigt roligt. . . Perfekt som hon sa :)
Så fick jobba iaf fast jag skulle varit ledig. Men det gör inget :)

Nu ikväll har vi ätit mat osv.
Nu dricker jag ice och hjärtat öl. . . Vi njuter av lugnet eller jag gör det. Robin dammsuger för han är besatt.
Men men han får väl ro när han har fått sitt städat. Sen ska vi ut och gå med hundarna och sen är det förmodligen sängdags.

Längtar tills jag kan göra ett så pass stort alkoholintag så det liknar fest. Hmm okej, nästa helg om jag inte jobbar ska jag gå på fest.
Möjligen. . .>Troligen. . .


Jahapp, jobba imorgon och efter det blir de kosta. Blev ju inget idag så hjärtat mitt ska helt enkelt hämta mig efter jobbet och sen kör vi i hundra upp dit och njuter av mat och sällskap. ANTECKNA BRUDÄCKEL !

Nu ska vi lyssna på musik och dricka upp och gosgosa.

Jag tycker om min vardag som den är. . .

:)

PussHoppHejBollaBollBollHaaaj


Fredag

Helt tom på ord idag
Har jobbat och varit i stan hela dagen iaf.
Ska vara ledig imorgon iaf, och sen jobba söndag igen.
Och sen imorgon ska vi KANSKE till Kosta Outlet. Jag och min pojkvän Robin Karlsson som ingen annan ska ha.
Sådär Fröken Alias Svensson. . . Nu vet du det. . Glöm inte kolla upp vad vi handlade.
Det är ju tur att min dator inte är seg idag, inte alls drygt och jag känner att jag har jättemycket tålamod till detta. Dio har tagit allt mitt tålamod idag och igår och i förgår och i förförgår och i förförförgår och de andra dagarna innan det som varit på detta året.
Neeej, jag ska inte låta så negativ om honom. Han är trots allt väldigt söt och mjuk och väldigt gosig. Han ligger i soffan på mammas arm och sover ibland. Då är han snäll. Han kan sitt, tass, ligg, stanna, kom, lite smått fot och vov. Han är en duktig pojke och nu har vi börjat träna lite mer lydnad.
Vi försökte med sök igår, det var inte hans starkaste gren men med lite träning så ska han med kunna det. FÖr han ska bli bäst. Han kommer inte bli bättre än Dubben. Men bra :)
Dubben sover här vid mina fötter, den lille lunsen, han lunkar fram och är glad. Han leker med pinnar och med isen. Dubben älskar snö och vatten och allt annat som naturen erbjuder. Dubben är bäst, jag har haft han i 3 år snart. Min älskade bebis, utan han dör jag. Tro mig.
Nahepp, tacosen görs inte av sig själv och inte av Robin heller.
Time to do it !
Trevlig helg på er iaf :)
PussOchGodnatt

Bara några minusgrader



Tur att det bara är några minusgrader MENAR JAG ! Jisses så kallt. Bara mer än tio minus. Tvi så kallt.

Glad jag inte sov hemma i min lägenhet inatt iaf, där brukar det bli kallt.

Jobbade kvällen igår då. Hem och ut och gick med hundarna en runda ner i hamnen.
Sen gottade jag ner mig i sängen och sen fick jag hämta Herr K på jobbet.

Hem och bäddade ner sig och somnade. Mycket givande information.

Idag fick jag stiga upp tidigt igen, körde denna där till jobbet igen.
Sen stannade jag till vid vämöparken och njöt av det kalla vädret och den mycket sköna solen. Må bra-väder!
Gick där i 45 minuter och lekte med vovvarna. Och idag har Dio en testa-mamma-hur-mycket-tålamod-hon-har-dag. Och det har han varit mycket duktig på. SUUUUUUUUUUUUUCK PÅ HAN IBLAND !


Ingen som vill köpa han ? En tia ? Femma då ?

Gratis då? Inte ? Säker ?

Nejnej, din förlust . . . ;)

Min lille Diobebis. Han blir inte direkt mindre. . . Folk har svårt att se skillnad på han och Dubben numera för dem är lika stora. . . . . Ingen kommentar på det.

Naaaj, nu ska jag äta upp min frukost och sen ska jag diska och bädda ner mig en stund.
Sen ska jag börja jobba klockan 1300 - 2100. Men det tycker jag om :)

Hopp upp och hopp ner och hopp och hej :)


Godmorgon



HejHallå :)

Sitter i Karlskrona och bara myser vid köksbordet med hundarna. Har fått sova ut en del nu sen igår så min kropp mår bra idag.
Somnade halv nio igår och fick sova till nio idag. Fick dock köra Robin till jobbet imorse men det funkade. FÖR JAG TYCKER JU OM HONOM.
Robin jobbar i vanlig ordning. Egentligen skulle jag vara ledig idag men jag fick jobba iaf. Men det gör inget :)

Ska ut och gå med hundarna om en stund. Ska dammsuga BARA . . . Blörk.

Hmm har väl inte hänt så mycket mer dem senaste dagarna. Pratade med Emma i söndags och fick med goa skratt berätta om det senaste som hänt i mitt liv och hon i sitt. Det flyter på fint detta.

Igår jobbade jag och sen var vi vi vämöparken och lekte med hundarna och sen hem och handlade på hemköp och sedan hem och lagade mat. Mycket så, säker så.

I söndags åt vi frukost här hemma med Viktor och Fabian och sen städade jag. OCh resten av dagen bestod av pizza i sängen och gos.
Sen upp till Bastasjö och gick en runda och sen hem till mamms och papps och åt god mat.

Var en jobbig måndag, Men livet tar slut för oss alla en gång och nu var det någons tur. Sorgligt. . .


Har kommit underfund med att jag känner mig som en riktig kändis. Det är inte alla som har en egen stalker. . . Framför inte allt en stalker som avslöjar sig själv.
Har även kommit på att denna lilla tjej kan ju faktiskt inte ta bort mig från facebook för då avslöjar hon sig ännu mer.

Tycker det ändå är smått irriterande att inte kunna vara ifred på något vis. Känslan av att man hela tiden är kollad är smått obehaglig men ändå fruktansvärt skrattretande.
Njuter ändå av att någon vill ha den söta mannen som är min aldrig kommer bli hennes. Att det livet jag lever med honom nu inte är en del av hennes liv.

Jag tycker det är kul. Jag tycker hela situationen är kul.
Att du suttit och skrivit genom denna påhittade facebooken känns bara mer pinsamt. Pinsamt att du försökt testa honom och hans trohet mot mig. Men vet du ? När du skrivit har han visat mig och vi har skrattar. Vi undrade vad det var för dumhuvud som orkade att hålla på så. Sen skrattade vi ännu mer när du avslöjade dig själv.

Ja jisses, det är väl tur du kan göra något nytta iaf. För du får mig och mina vänner att skratta lite extra gott åt dig och dina upptåg.

Undra om jag ska förstöra din vardag lite mer ? Jag ska nog inte bara ta bort dig från FB utan se till att du inte kan ha koll på varken mig eller Robin.

Nahepp, jag hoppas du läser och retar dig och blir arg och ledsen och allt som du kan bli som förstör ditt humör för en stund.
För det gör iaf min dag.

Neeej nu orkar jag inte slösa fler ord på dig. Jag vet att du lever i förnekelse och kommer nog aldrig erkänna att det är du men det är tur att vi vet det ändå. Vi har en säker källa ;)

Jaja fröken . . . Hmm vet inte vilket efternamn jag ska skriva. Du har ju två ?

Nu vill Bubblas och DiDi ut och springa tror jag.

Ska dammsuga och duscha och sen kör jag :)

ROCKENROLL!




Fredagskväll



Sådär, nu har jag slutat jobba. Glöm inte snoka reda på det också.

Robin pratar och pratar och jag engagerar mig inte så jättemycket :)

Jaja kvällen gick bra på jobbet och allt var lugnt och fint.  Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet och hämtade lite money till Najje gull.

Denna dagen har varit mycket nyttig.
Fick min sovmorgon och sov till halv tio och blev väckt med ett kilo kärlek av han jag tycker mest om.
Sen fick jag färdig frukost.

Han åkte till jobbet och jag började skura badkaret och resten av badrummet.
Sen blev det disk och kläder, dammsugning och torkning av golvet. En timmes promenad och aktiviteter med hundarna så dem blev nöjda. Hem och byta om och bilen till jobbet. . .

Och så ja, dagens händelse var ett riktigt avslöjande. Men det är bara kul att det händer något.

Anyway, har inte tid att lägga energi på det mer just nu . Men men :)

Imorgon bär det av till Malmö.

Jag tycker om mina hundar väldigt mycket . VÄÄÄLDIGT MYCKET !




Brudjävel once again


Du ville veta när jag och Robin träffades ? Fine du ska få göra det :)

Vi träffades på puben och genoom facebook. Och vi träffades ett år tidigare på en fest hos en kompis. MEn då blev det aldrig något, var visserligen inte på väg heller. Vi sa mest bara hej. . .

Sen träffades vi ett par gånger på puben och sen följde han med mig hem och sov hos mig. Sen frågade han om jag ville åka med till Falkenberg . Du vet den resan du också gjorde ?
Och sen slapp jag aldrig honom, jag drogs med honom. Han lämnade aldrig min lägenhet, han sov hos mig varje natt och har gjort sen dess. När han hade plogat färdigt kom han till mig, mitt i natten coh tidigt på morgonen. Allt för att få vara med mig.
Sen dess har vi sovit ihop varje natt. Varenda natt har jag hans armar om mig och känner hans värme. Hans underbara pussar i nacken som får mig att bli kär om och om igen.
Hans underbara kontakt han har med mina hundar. Alla saker vi gör, vi var och tittade på hans kompis Viktor när han spelade på fox. Fast det vet du väl, inside information I think ;)
Hur mysigt var inte det att sitta där och dricka massa gott och äta och veta att han var bara min. Och få möta hans varma ögon och veta att det är vi. Det lyser om honom, han är kär. I bara mig. . .

Du kanske tro att jag är lättlurad och dum. MEn nej, jag anade att det var du som hade gjort den facebooken för att kunna snoka. Allt stämde så bra. Och rätt hade jag.

Dem gånger du skickat till honom har han varit hos mig. Han svarade på dig och dina sms. Ni skickade och skrev med varandra. Men det var mig han ville ha hela tiden. Du är bara en leksam, en gammal leksak som är undangömd och kastad för du är inte rolig längre. Jag skrattar åt dig, inte för att jag tycker det är kul. Utan för att det är synd om dig.

Du är verkligen besatt nrä du gör en ny facebook för att kolla mig. Och tur är väl att du är vän med han redan så att du kan hålla kolla på oss båda. Och tja, du försöker ju iaf. Man kan ju knappats klandra dig för det.

Hmm vad kan du mer vilja veta?

Vi bor just nu hemma i hans lägenhet, där har du nog varit. Men här bor vi iaf, funkar bra och vi bråkar aldrig. Vi jobbar och kommer hem till den vi tycker mest om. Hur underbart är inte det ? Jag tycker synd om dig som aldrig kommer få det med honom.

Förstår att du tycker det är jobbigt att se honom med en annan. För det skulle ju varit du enligt dig själv.
Men livet är ju hårt och ditt liv är verkligen stenhårt nu.

Lycka till med din facebook du skapade enbart för att snoka på mig och mitt liv. . . Du blev inte bara vän med mig utan även mina vänner. Kliar det i fingrarna nu ? Vet du inte om du ska ta bort den nu eller ha den kvar? Du är ju faktiskt avslöjad. . .Avslöjad av dig själv. Måste vara ännu mer jobbigt.

Nahe nu ska jag skratta vidare åt dig, jag hoppas för min egen skull att jag aldrig möter på dig. Jag hoppas verkligen det.

Men den som lever får se.

Som sagt, jag tar inte bort dig från facebook. Utan jag låter dig fortsätta med din besatthet av mitt förmodligen perfekta liv med Robin. DU VET DET DU ALDRIG KOMMER ATT FÅ ?

Jag njuter av din besatthet för den gör mig påmind om att jag fick det du ville ha. . . .

ENYOJ MY HAPPY LIFE: B I T CH !

Over and out



Fredag



Heeej :D

Har jobbat som en idiot så jag har inte orkat starta datorn och uppdatera denna saken .

Men iaf, är just nu på köpmansgatan i karlskrona och städar för fulla muggar för att göra min halvsambo nöjd. Och det kanske funkar :)

Ska göra detta och sen ut med mina odjur i det fina vädret. Som jag älskar mitt liv <3

Dio ligger här nedanför och morrar för han är en liten söt och osäker sak. Mamma grisen.
Dubben ligger under köksbordet. Så nu vet ni deras positioner.

Jag lyssnar på Lady Gagas nya låt och tycker den rockar BRAAA!

EHm, ska jobba ikväll och sen ska jag helt enkelt tillbaka och sen imorgon ska vi till Malmö och titta på Disney on ice. WEEHOO ! Systerdotter ska nog eventuellt med. Hon har varit lite sjuk men hon SKA med. DET ÄR ETT MÅSTE.
Mosters stolthet.

Jaha nahe, fortsätta med det jag höll på med och sen iväg. Hopp hej. . .

Puuuss


Två månader



Idag har vi varit tillsammans i två månader :)



Igår fick hjärtevännen åka ut och ploga lite. Så jag var själv på köpmansgatan och gick ut med hundarna en runda och sen gick jag och la mig.
Väntade på min kärlek och han kom tillslut.

Idag är det våran dag så vi får se vad som händer idag.
Ska iaf ut och gå med hundarna. Och Robin har varit och köpt frallor :)

Frukost först nu då och sen hundarna.

Jappjapp, får vi se hur dem här veckorna blir.

Fick gå hem från jobbet igår för jag mådde bajs. Blööörk.
Mådde bajs hela kvällen igår. . .  Sov halva eftermiddagen och sedan lite på kvällen.
Ska jobba imorgon iaf, så får vi hoppas att det går bättre:)

Njaanjaaa, frukost dags!

Hej dååå :)


Toooorsdag



Jahapp, jobbat idag då.
Hem och gick ut med hundarna och sen hem och packa lite småsaker och sedan kom Mr Right <3

Vi låg i sängen och pratade länge idag, pratade om flytt, tatueringar och varandra bland annat. Allt blir nog jättebra :) Det blir ju som vi vill så .

Meeeen meeeen ! ;)

Nu tittar vi på tv och dreglar ikapp. Sen ska hundarna ut och vi ska sova. Och hoppas att den dumma snön inte tar min pojkvän inatt, fast det är okej. Det blir mer plats i sängen då :)

Tacos har vi ätit och imorgon är det prat om vi ska gå på bio och kanske en middag hos svärfar. Vi får se vad Robin tycker bäst om.
Jag får ändå bara hjälpa svärtfar med datorn, men jag är helnöjd.

HyschHysch my little girl .
Ehm , jaha , nahe. . . Boka biobiljetter nu då kanske. Order från den yngste av oss. *HOST*

Jag tycker om min vardag, mitt liv och människor och djur i det <3

I helgen ska vi bo i karlskrona, och kanske veckan efter det och så vidare ;)

Nahepp, programmet är slut och pojkvännen min !

Godnatt och sovgott stjärnskott. . .

Imorgon är en ny jobbedag. . . .


Det är onsdag idag



HALLÅ ! Idag har jag jobbat och i förgår och igår osv. Har bara tors , fre , sön , mån, tis, ons, tors kvar. Typ :)

På lördag är det vår dag . Mys och kärlek. Och på måndag är det alla hjärtans dag. OCh jag tycker inte om det dagen, FÖR JAG VET INTE VAD MAN GER I PRESENT ! Suck . . . . ..

Ikväll ska vi till mamma och pappa och äta kalopps. Jag Robin och hundarna. Min familj och mitt allt <3

hmm, vilka tankar ska jag mer dela med mig av.

Jag ska kanske flytta :) Men jag vet inte, det hade varit smidigt och bra osv. Det finns fler fördelar. Men jag vet inte om jag vill ändå. Eller jo vill vill jag. MEn det är så mycket annat.

VI får se hörrni :)

Nu ska jag stressa upp Robin ur duschen för han har duschat en HEL KVART ! Men men , mer kalopps till mig. Inte mer med det.

Ehm, dags nu då .

Hejdå :)

En kärleksförklaring och en saknad



Idag är det två år sedan, två år sedan du lämnade oss Farmor . Min Farmor.
Det är så otroligt tomt efter dig, det märks så tydligt. Jag släpper inte dig än. Jag kan inte, jag klarar inte det än.
Jag vill gärna bära med dig varje dag, och på mitt sätt gör jag det.
Jag saknar ditt skratt som jag ännu hör idag.
Jag saknar dina kakor och dina dockor. Jag saknar dina hårda kramar.

Jag saknar att se dig kamma ditt hår med din gula kamm.
Jag saknar att du kommer hem och har en påse med dig, i påsen har du glass till oss och dina inneskor.
Jag saknar att sitta och titta på alla dina smycken.
Du är en oerhört stor saknad. . . . Varje dag. Fortfarande.
Jag blir inte liten igen och sittar inte på din brunn igen . Jag kommer aldrig få glass av dig igen och sitta på din brunn i trädgården.

Tanken att vara utan dig resten av mitt liv gör ögonen fulla med tårar och magen orolig. Det känns fortfarande ensamt utan dig.

Jag känner mig aldrig ensam trots att du inte är kvar här på samma sätt. Kvar är du, men vi kan inte krama dig eller äta dina kakor. För du är inte här men ändå nära hela tiden.

Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut. I mina tankar finns du, där finns alltid du kvar.

Ty fortfarande är du en vacker människa, du har alltid varit vacker och kommer förbli vacker i våra minnen. För i våra minnen lever du än. Du skrattar fortfarande högt och du bakar fortfarande dina kakor.

Du lever åter igen när vi minns en stund med dig. Åter igen känner vi din kärlek och värme.
Åter igen är du här med oss.

Jag älskar dig min käre dam, min käre Farmor.



Kärleksförklaring

Aldrig att jag skulle ha ett förhållande igen. Trött på att bli sårad och även såra tillbaka. För så fungerar ett förhållande som 'är dåligt. Man är två stycken som sårar. På ett eller annat sätt blir det en sak som man blir bra på.
Jag valde att inte bli det och jag valde att sluta göra det.
Jag valde att vara själv och klara mig själv. Jag Anna och hundarna. Dio kom in sen som min räddande ängel och Dubben fanns där som min stöttande mur. 

Men du, du är min vän. Och min kärlek. Du är min hjärtevän. Och du är allt.

Du är allt jag önskade och drömde om. Du är drömmen som blev sann och verkligheten jag lever i .
Du är dne som får mig att hoppas på något mer. Du får mig att le med din frånvaro och din närvaro.

Du är stormen som gör mig levande och du är dagen jag lever.
När tiden stannar så vet jag att du är med mig, jag tittar i dina ögon och ser mig själv och jag ser dig. Jag ser oss.
Du får mig att känna så fruktansvärt trygg, så fruktansvärt trygg. Även när jag är ensam så är du här.

Vi skrattar, bara du och jag.
Jag har så mycket energi och jag känner att du lever ut min energi med mig. Du låter mig vara mig själv och låter mig vara så hela tiden. Inga dumma krav och inga dumma frågor.

Du blev min dumhet, du blev mitt hopp och du blev hela mitt liv.

Min dumhet för att jag gav in i något jag egentligen inte ville.

Mitt hopp för att du ger mig tryggheten till att stanna kvar och inte springa.

Mitt liv för att du är här, för att du gör mig levande och varm. För att du tog hela mitt liv som den storm du drog igenom och som håller mig levande med dig.

Jag hann bli stark innan du kom och jag fortsätter vara stark med dig. Även om min svaghet numera är du och du gör mig knäsvag så har jag styrkan till att vara med dig och mig själv.

Du gör mitt liv roligt att leva och vakna upp till om dagarna. . .

Tycker om Dig R.Karlsson . . .



Tisdag


Igår somnade jag väldigt snabbt, snabbare än vanligt. Sov stenhårt. Märkte inte att Robin diskade och var ute med hundarna. Min kropp var helt slut efter igår. . .
Det var en jobbig dag med många tårar i tystnad och smärta i kroppen som var långsam och ihållande.

Natten var full av mardrömmar men även en liten söt dröm. MYSIGT.

Ringt vaktmästaren har jag också gjort.

Och Robin och jag har varit ute med hundarna på en lång runda. Den vanliga upp vid fotbollsplanen. 
Och sen har det inte hänt mer idag.

Ska vila min kropp och mitt huvud så att jag tyar med att jobba på fredag.

Sen får vi se vad helgen bjuder på , inget planerat i vanlig ordning :) Men det brukar bli bra ändå.

Nästa vecka blir tuff. Då är det jobb många dagar. Men de ska bli skönt :)

Nahe, ta tag i lägenheten lite kanske ? Lite småplock och städ ?

Hmm, vem försöker jag lura. Vi får se om det blir något med den saken ;P Hihi.

Ha de mys, Puss

Dubben och Dio <3

No words


En person mindre i mitt liv. Och nej det var inte jag som valde bort jag valdes bort.

Jag saknade det som fanns innan. . . Det var bara det jag bad om.

Skitsamma, vänner kommer och går i mitt liv ändå. Jag klarar nog detta också.
Denna tisdagen har varit lite dryg nu . . . . En alltför deppig dag.

Det pirrade i min mage vid tanken på dig, för du har gett mig minnen som ingen annan och du gör mig varm som ingen annan. Jag älskar dig så fruktansvärt högt. Du har varit det bästa i mitt liv och skulle alltid varit.
Men ditt resonemang om att vi glider ifrån varandra känns som en dum ursäkt bara.
Man glider inte ifrån dem man vill vara när, glider man så håller man fast och inget annat.

Men vi gör alla ett val i livet, eller nej vi gör många val i livet och man får hela tiden ställas inför nya val. Du valde att gå själv från mig nu. Jag försökte, det var aldrig menat som kritik. Det var en stor rädsla i mig, en rädsla om att förlora något av det bästa jag hade i mitt liv. Du var det, så rädslan fick leva ut.

Jag ska vara utan dig och dina skämt. Jag ska vara utan dig och dina misstag, när du snubblar och halkar. Dina hua hua och allt annat med dig. Det är jobbgt och gör ont.

Over and out my little secret . . .
You will always be my beloved friend and I keep you tight in my heart. . .


Idag har varit en mycket jobbig dag, usch. Det gör ont i hela kroppen. SÅ mycket skit.

Beslut som ska fattas, beslut som ska tas.
Dryga dagar . . .

Men jag är ändå så lycklig och mår så bra. . . . Jag har Robin. Robin som värmer mitt hjärta varje dag med sin närvaro och sina varma ord.
Ord som stannar och gör mig påmind om att jag gör rätt val.
Hans kramar och lugnande ord som sägs när dagen har varit tuff. Just idag har det varit underbart,

Och min Anna, Anna som är med mig hela tiden. På min vänstra arm. Varje dag, du är allt för mig.

Nu ska jag och min trygghet ut och gå med bebisarna.

Godkväll :)


Tisdag



Idag är en avgörande dag . . . .
Halv tolv är det bestämt att vara där.

Robin ligger och sover i sängen. . . Dubben ligger brevid och snosar. Min lille bubblas. Dio är mest ivägen. Nej han sitter här med mamma. Mamma grisen.

Förra helgen passade mamma och pappa dem. Då satt Dio och ylade och pep i över två timmar. Stackars liten, inte lätt att vara utan mamma. Min kärlek <3

Igår fick jag en dammsugare av mamma och pappa. En påslös sådan :D JÄTTEFIN coh funkar kalasbra.
Handfatet gick sönder. . . Så jag blev arg iaf. Hmm, men men.
Får väl ringa till min vaktmästare och fixa till det.
Har fixat och donat i mitt lilla hem iaf. Det börjar bli trångt med Dio som bara växer.

Men vi har det mysigt jag och min lille familjaa .

Nahe, frukost kanske. Totalt onödig info men det kurrar i min mage.

Uppdaterar en rad senare. Typ efter halv tolv. . .

Godmorgon så länge.


RSS 2.0