Back on the road again



Nej men vi börjar väl med att säga att det var a long time ago. Har aldrig datorn igång. Nu är den igång iaf.

Vad kan ni vilja veta ?

Hundarna går det bra med, Dio får lite specialträning. Dubben är som Dubben alltid är.

Robin, han lever.

Jag är numera boende i Karlskrona, fast det har jag kanske redan skrivit?
Men jag trivs här, vi leter efter annat. Ingen av oss vill bo mitt i stan egentligen och det är inte det bästa för hundarna. Det är tråkigt att åka iväg för att dem ska komma ut ordentligt i skog och mark. Men det funkar än så länge.

Robin och jag har varit tillsammans i lite mer än åtta månader nu, mycket mysigt. Jag trivs väldigt väldigt väldigt bra med denna människa. Jag har inte tröttnat på honom som jag har en tendens till att göra.
Jag älskar dig , väldigt mycket.

I Januari har vi en beräknad bebis, ett litet yrväder växer i min mage just nu och tar mer plats för varje dag som går. Den sparkar hårdare och hårdare och visar att den finns. Magen får små bulor ibland när det ligger där inne och snurrar.

Jag brukar ligga och titta på magen, granska den lite och fälla en tår. Allt är så svårt att förstå, jag förstår inte alltid. Men jag vet att om några månader är jag mamma. Mamma till en egen bebis, en som jag ska behålla och inte ge tillbaka till någon.
Detta lilla knytta ska stanna hos oss.

Vi har handlat bebiskläder och vi tittar på vagn. Spjälsäng har vi. Bebisen kommer komma mitt i vintern, och då behöver den en vinteroverall. Och det har vi handlat ;) !

Aaaah ! Jag längtar, jag har inte tid att vänta. Jag är för otålig, jag vill att den ska komma ut nuuuu! Fast då är den så liten. Den får vänta lite till, sen får den komma ut.

Vi var på ultraljud för lite mer än en månad sen, då fick vi se bebis första gången. Den snurrade óch snurrade och snurrade! Och det rann en liten liten tår och sen gick vi ut i bilen och allt brast. Tårarna sprutade och lyckan bara vällde över mig. Jisses så mycket hormoner man kan ha i kroppen! Meeeen underbart :)

Jag älskar mitt liv, min vardag och min framtid <3

Nu har jag inget mer att skriva för tillfället. Ska försöka uppdatera imorgon också om jag får tummen ur rumpan att sätta på datorn :)

PussSåLänge <3


RSS 2.0