God eftermiddag



Jomen, tog mig tiden att starta datorn idag igen ;)
Inte illa !

Sitter just nu och skriver inköpslista till bebben, vi ska ju till Ullared ! :D
Och listan blir längre och längre och jag inser mer och mer att vårt hjärta snart ska komma!
Vårt älskade lilla yrväder! <3

Inatt har jag sovit som en kratta. Robin är superdryg att sova med vissa nätter! Han pratar i ett eller så rör han sig. Sätter sig upp, lägger sig ner och tänder lamporna och håller på. Jag orkar inte vissa nätter ! Visst, sover dåligt gör jag med bebis i magen iaf, springa upp och ner till toaletten. Men Robin ska från och med nu bindas fast  isängen och munnen tejpas för.
Undra hur det blir när bebis är ute och ska kunna sova med en pappa som pratar hela nätterna ?

Har haft ont i ich i asen nerven hela dagen. Den är så jobbig. Det är inte mycket jag har ont i ryggen men i ischisen så skulle jag göra vad som helst för att slippa den.
Men sjukhuset imorgon och se vad dom säger och gör för nytta !

ska tvätta imorgon också  . . . . .Blöööörk ! Tvätt kan verkligen suga energi.

Snart dags att ut och gå med mina fyrbenta och sen ska jag laga mat.

Ska kanske ta tummen ur rumpan och ta mig upp till hemköp och hämta paketet ?
Mjaaa, mjo och kanske det :)

Igår hade vi en liten "brand" i vår lägenhet ;P INGEN SKADA SKEDD! Robin fick leka brandman och slängde elden i vasken. Alltså ingen stor brand :) !
Jag skrek på mamma i vanlig ordning, varför är det alltid mamma man ropar på ?

Jaja, ska fixa klart papprena och sen kör jag min väg !

Hej!

Nedräkning!



Nu är det mer nedräkning än innan. När det var hundra dagar kvar tills bebisen kom så skulle jag börja räkna ner. Idag är det 98 dagar kvar :)

I veckan ska vi hämta spjälsäng och skötbord!

Sen är det bara bilstolen kvar och lite småsaker. Bebisen får det bästa av allt!

Vi pratade om dop häromdagen. Var, hur och när :) Vem som ska bli Gudmor/far eller faddrar. Det är svårt och en viktig punkt för vårt hjärta. Men vi kommer nog överrens :)!

I helgen har vi varit lite överallt, kalas, Ronneby, ute och gått överallt och hockey ( Karlskrona - Mörrum ) och annat gojs! Mamma den lyckosten vann lyxshoppingen i Ronneby i lördags. Det innebär 10000 kronor på en timme som hon fick handla upp! Hon blev så nervös och så hann hon inte röka heller ;)! Men hon fick ihop mycket och det var väl kul för henne att hon vann !!!!!! :) Älskade lilla mamma <3

På onsdag blir det sjukhuset och rehab. Se vad dem kan hjälpa till med, hade varit skönt och underlättat mycket.
Det börjar bli tungt och tyngre blir det. Fast många säger att jag har en liten mage och den bärs långt ner. Då är det en pojk, men jat tänker tro att det är en flicka !
Vi får se när den tjikar ut. 

Tyckte om siffrorna på min lönespec idag ! Mer än jag trodde! :)
Snart bär det av till Ullared också ! Har längtat så fruktansvärt mycket efter detta! Jag vill handla till vårt nya hem och till bebisen!

Idag fick jag köra Robin till jobbet, rätt skönt att komma upp så tidigt och ut med hundarna. Fast jag dök ner i sängen igen och sov en sväng till.

Ibland undrar jag varför, ibland bryr jag mig inte och ibland undrar jag om jag har gjort något fel. Vi pratar inte med varandra längre och ses inte heller. Möjligheterna finns där och jag undrar vad jag gjort för fel eller om något hänt. Man kommer alltid undra! Men tider förändras väl för mycket och inte människa med den eller något. JAG VET INTE!

Nahepp, får väl ta tag i saker nu då ! 

Fick massa papper från försäkringskassan idag som jag måste ta itu med. KUL ! Blir knäpp på dessa papper men måste få ordning på det !

Snart borde jag få ett stooort paket också :) Det är till hundarna visserligen. Men det ska bli skönt att få det.
Måste upp till hemköp och hämta ut mina paket och sen till babyproffsen och hämta paket där och sen till apoteket och hämta paket där! MÅNGA PAKET! :)

Trevlig måndag ! Hejhej



Fredag.



Då var det fredag igen, tiden går fortare och fortare för varje dag som går.

Jag jobbar lite ibland, jag har mina hundar och umgås med vänner.

Idag har vi varit hos mamma och pappa och sen träffade jag Jannike och vi var ute och gick med hundarna uppe i Karlsnäsgården. SKÖÖÖNT!
Nu är jag hemma igen och ska plocka lite innan jag ska hämta Robin på jobbet.
Hans bil har gått sönder och är på verkstad så just nu har vi bara en bil. Men det funkar än så länge :)

Bebisen växer och växer! Idag fick pappa känna på magen och se när det bubblande runt i den :) ! Vår lille busbebis.
Det är så ofattbart att märka tiderna den har när den är vaken och när den sover. Samma tider varje dag :)!

Älskade barn <3

Imorgon är det bara hundra dagar kvar tills bebisen ska komma. Och det gör inget om den dröjer några dagar till ;)

Nästa vecka blir det rehab och veckan efter det ska jag gör glukosbelastningen! Kul att sitta och glo i två timmar och bara vänta. Funderar på om jag ska be någon följa med, fast det är ju klart det inte är kul att sitta och vänta för den människan heller. Men vad är inte vänner till för ;) ! Jo att finnas medans jag plågas och går igenom saker lite :) !

Blahablaha, i helgen ska det bli kalas iaf. Och så ska vi nog ta oss en tur för att handla bebissaker !

NEJ! Nu ska jag äta lite och sen fortsätter vi med dagen !

:)

Tiden gick fort och ännu fortare



Nu ska vi se, vad gjorde jag för ett år sen.

Jag var själv, ingen pojkvän. Eller typ lite. Jag vet inte, det var så förvirrat då. Ensam till en del var jag.
Jag drack så mycket jag orkade och det var fest ofta.

Några månader senare träffade jag Robin, min älskade Robin. Vi blev tillsammans den 12 december.

Den 14 februari frågade han om jag ville förlova mig med honom. Han visste vad förlovning betydde för mig, förlovningen skulle vara länge. Jättelänge.

Den 30 april fick vi reda på att jag var gravid. Jag tog testet och la det upp och ner, gick ut från toaletten. In några minuter senare och tittade. Tårarna rann, jag gick in till Robin utan ett ljud, bara tårar som rann. Han blev så glad, mitt hjärta. Hans ögon lyste av lycka. Jag la mig i hans famn och tårarna fortsatte. Jag var alldeles förvirrad för att veta och fatta något.
På kvällen åkte vi på fest, alla andra firade Valborg och jag tittade på. Robin och jag log mot varandra, vi visste men ingen annan. Ingen förstod att en del av oss växte i min mage.

Den 23 maj var vi hos BM. v10 sa hon. Jisses, mycket längre än vad vi trodde.

Den 21 juli var vi på ultraljud, det som rörde sig på skärmen var vår bebis. Det rann en tår, när vi kom ut till bilen släppte allt. Jag grät ännu mer. Bebisen kommer 2 januari.

Ett gränsbarn.

När jag tänker tillbaka ett år och allt som hunnit med och hur jag levde innan Robin kom.
I början av graviditeten var jag så förvirrad, jag visste inte vad jag ville. Inget var planerat men ändå så. . .

Nu vet jag sen länge tillbaka att jag gör rätt, jag lovade mig själv att när jag träffade någon som fick mig att ha båda fötterna på jorden så skulle jag stanna där med honom. Inga som helst krav från honom, utan att han lät mig vara som jag var och landa själv. Precis som min Robin gjorde.

Jag är redo att bli mamma nu, jag har landat. Jag vet vem jag är och hur jag vill göra. Jag har gjort mina misstag och mina framsteg. Jag har gjort så mycket och ändå har jag så mycket kvar.
Jag kan kombinera pojkvän, vänner, vardag och jobb. Jag håller inte fast vid en sak i mitt liv, utan jag håller många saker i mina händer.  Jag känner att jag lever i rätt tid av mitt liv för att få ett liv i mina armar och ta hand om det.
Jag är inte själv, jag vet vem av mina vänner och familj som är brevid mig och inte när mitt liv kommer i mina armar. Jag vet att Robin alltid kommer sitta där vid min sida. vad som än händer.

Mitt liv är inte förstört för att jag skaffar barn så ung, jag har levt ett liv och jag lever ett liv nu och jag har ännu ett liv att leva.
Jag har och kommer att leva många liv. Många människor ska komma och gå som de alltid gjort. Livet fungerar så.

Jag är lycklig som det är nu, jag blir lyckligare ju närmre 2 Januari kommer. Jag älskar tanken av ett liv med två familjer i mitt liv.

Jag älskar dig Robin, fruktansvärt mycket.

Se där, två blogginlägg på mindre än några timmar. Robin kommer hem snart, så nu ska jag duscha så vi kan gå på bio :)

HeeeejHeeeej



Forts. . .



Hejsan hoppsan.

Har börjat starta datorn lite mera om dagarna. Har saknat min datorburk lite, är så bra med Iphonen men datorn är ju ändå datorn.

Idag fick jag stiga upp jättetidigt och köra Robin till jobbet. Fast det gör inget, jag sover dåligt om nätterna ändå.
Drömmer mycket och konstigt, och sen har jag en bebis som har en period med att vara vaken om nätterna just nu och sparkas än att sova :).

Åkte hem och gick en runda med vovvarna och gav dem mat och sen gick jag och la mig igen. Sov en stund, gav mig upp och åt frukost.
Ringde Jannike och pratade. Åkte ner där och gick en runda med hundarna och Tilda bus !

Sen hem till Kna igen i spöregnet och sen blev det sol när jag kom innanför dörren. Och sen regnade det och sen kom solen och sen regnade det och nu är solen framme.

Håller på att tvätta just nu, fy vad drygt det är med tvätttider. Längtar tills jag har en egen tvättmaskin så man har lite frihet över den dumma tvätten. Nu är man så fast med att dela med alla andra.

För någon vecka sen köpte vi en vagn till vår bebis! Den är så fin, finaste vagnen i världen ! Den står här hemma, ska sätta undan den. Men den är så fin och bäst.
Robin förälskade sig i vagnen, han körde runt, runt och runt med den i affären. Och den är fin. Längtar tills vi ska bädda lite i den och lägga bebisen i den !

På lördag ska vi titta runt lite igen ;) Se om det kan bli något av det. Men det märker vi.

Väntar just nu på tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den och sen gå ut med mina djur. Sen blir det kanske bio ikväll om Robin hinner hem från Växjö ! Men det är sånt vi märker! Det är ändå bara Robin som vill se den bion ;P
Så jag överlever av att inte gå dit.

Nu! Slutar jag att skriva !

Puss och godkväll :)


RSS 2.0