Lilla bloggen



Bloggen, bloggen vad ska jag göra med dig. Uppdaterar dig alltförsällan. Känner du dig ensam och övergiven ? Nej jag är här, älskade blogg. Jag tänker på dig <3

Jag uppdaterar dig med kärlek, och skriver med mitt hjärta.

Så då så, vad händer runt omrking dig då ?
Vi är ute och går med hundarna varje dag, långt och mycket i detta underbara väder. Har varit i Ronneby några fler gånger än jag brukar vara. Men jag tycker det är kul och jag trivs där också.  Men idag är lägenheten uppsagd och adressen är ändrad till östra köpmansgatan.  Ett stort steg för mig, det känns lite i mitt hjärta.
Min lilla söta lägenhet och min lilla etta. Som jag älskar den, den är fin och bra och bättre än allt annat. Men nu ska jag överge den, tungt men jag klarar det.

Har varit ute vid havet och badat med hundarna, till och med lilla Tilda badade. Och har fått Dio till att bada och bada. Han tycker med det är kul :) Första gången var han feg, andra gången gick bättre, då simmade han så bra och tredje gången hoppar han i och springer och simmar helt själv utan att behöva puttas i ;)

Och Dubben hoppar i utan problem, måste hålla han kopplad i närheten av vatten annars hoppar han i i varenda pöl han hittar. Hopplösa hund men älskvärda hund :)

Vad har mer hänt då ? Nja, var ute på puben i fredags själv och träffade sarah och sen Daniel resten av kvällen. Mitt lilla gryn, har så kul med dig och du är min vän for ever and ever.

Jaja, Robin åkte till Malmö inatt. Lika jobbigt denna gången. Fast jag har inte brutit ihop idag. Ett bra tecken. Men jag saknar han så mycket <3

Jag har mitt hjärta i din hand och mitt liv är ditt att ta hand om. Min själ är din och du är luften jag andas, Jag älskar dig Robin Karlsson .



Nahepp, ut med mina svarta juveler och posta ett par brev och jag lovar även i detta inlägg att jag ska uppdatera mera. Men ja ni vet ju ;)

Hopp hej.



Sol, sol och åter sol



Jag älskar solen, jag får energi för fem och lycka för tio. Jag njuter fför 20 och dansar min egen väg <3

Jag är lycklig :) Jag lyssnar på min och Robins låt. Våran egna låt, du och jag .

Det uppdateras så sällan här, ska väl inte säga att det brukar hända. Men jg ska försöka skärpa mig ett tag iaf.
Men när solen är framm så garanterar vi ingenting.

Har fått mitt sommarvikariat iaf, känns skönt att ha någon trygghet med jobb iaf :)

Har varit hos mamma och pappa idag, där plockade jag fram deras trädgårdsmöbler och satte upp en grind och räfsade lite i rabatterna och i gräset.

Sen kom mammsi hem och vi var ute och gick en runda, skönt i detta väder :)
Lagade mat när vi kom hem och sen åkte jag hem till Karlskrona. Till denna dystra ensamma lägenhet, ja ensam är jag. Robin är i Malmö med sin lastbil, ska köra där några veckor. Det är tungt och jobbigt just nu. Det känns som om någonting fattas, vem trodde att jag skulle bli såhär kär och fäst vid en människa ?

Hmm, inte jag. Inte jag någonstans. Efter 6 månader tillsammans, eller ja fyra har vi varit ihop men ni fattar :).
Sitter med min Robin i luren och lyssnar på varandras stämmor och glädjs över att vi ses på torsdag igen <3

I fredags hade vi kalas här på köpmansgatan, Robins föräldrar och mina föräldrar :) Gick bra och det var trevligt!
Nervös var jag innan och panikslagen hela veckan att jag inte skulle hinna :P

Kan ju uppdatera vad som hänt är i vår lägenhet, vi har satt upp tavlor och ljusstakar. Sen har vi skaffat blomlådor till balkongen och krukor till balkongen också . Det är väldigt mysigt där ute nu :)
Hemtrevliga hem !

Sen har vi även köpt en bil :D ! En kombi ! Vår bil, vovvarnas bil. Den är superbekväm och bra ! Jag älskar den<3

Jaja blabla, nu ska jag ta tag i disken, försöka få min spotify att göra som jag vill och sen bänkar jag mig vid tvn och imorgon är det ett väldigt viktigt besök som ska göras.  Nu blev jag nervös, vet jag ens var jag ska ? Typiskt. . . NollKollEmmy är i farten.

Godnatt löks , over and out AND GODNIGT!



Lille vän



Just nu skrattar jag bara, jag orkar inte bry mig. Det är patetiskt. Situationen är patetisk. Tro mig, skulle det inträffa så skulle jag inte skriva det varken här eller på facebook.
Det skulle vara så många fler som skulle få reda på det först. . . Tro mig, du är inte den första av dem.

Jaja, idag har vi varit på jysk och köpt möbler och sen har vi även varit och köpt blommor. Det tycker jag om ! Så nu ska vi plantera lite och sätta ute på balkongen och sedan ska vi plantera lite här inne med.
Robin ska skruva ihop möblerna.

Imorgon är det då Ronneby som gäller ! Och träffa Jones och som sagt så lär ju bebisen följa med. Vore ju dumt att åka utan den.
Vovvarna får stanna hemma tror jag, blir nog lugnast så för mig, bebisen och Jenny.

Nahepp, inget görs ju utav sig själv och därför så lär ju inte heller blommorna plantera sig självt.

Godnatt lite i förväg :)

Little girl, you will never be able to destroy us. You can try, but you will never succeed.
You're old and gray. And we are the color you will never get. Your dream is my reality, never forget that
.

Peace and
love and no understanding for you, cause I know you never will.



Måndag



Måndag då ja, då ska vi se. Igår så var jag och tittade på flyplanen i Kallinge med Daniel och vovvarna. Och mamma och lilly.
Daniel älskar ju flygplan mer än sig själv och ja, han dreglade när 39 gripen flög. Om det nu hette så flyplanet?
Tittade rundor på de andra flygplanen och bilarna som var där.
Sen åt vi pizza osv och sen åkte vi hem till kära kna igen. Bänkade mig vid tvn och tittade på Greys!

Sen drog vi upp till Rödeby och var ute och gick en lång runda med Robins mamma och syster Wilma. Vovvarna var trötta sen när vi kom hem.
Stannade en stund och tog en fika och tittade på tv.

Vi åkte hem i hundra och sen tittade vi på Big Brother och sen soooov vi. En lugn och behaglig söndag.

Idag har Robin varit hemma på en lång frukost. Vilket innebär att han väckte mig :) Men det gör ju liksom inget. Nu sitter jag här vid datorn och ska vinna lite saker åt pappa på tradera. Har vunnit två av tre än så länge. HejaHeja Emmy.

Imorgon är det tisdag :) Hihi !
Ska träffa Jones imorgon också, och bebisen är ju givetvis med.

Jaja, nu ska jag vänta på sista på tradera och sen ska jag köra till Anna och ut och gå lite. Eller mycket. . .

Hejdå (:




Vi håller tyst om den saken



Igår var vi uppe i Huddinge och tittade på när KHK spelade. Och nu pratar vi inte mer om den saken. Kroppen fylls av förtvivlan och ångest. Sen det blir inte mer sagt om fredagen .

Vi kom i vilket fall hem väldigt sent och somnade klockan fem. Inte mycket sömn. Fick upp klockan halv nio igen och ut till Larum och hämta hundarna hos Anna och Johan.
Sen tillbaka till Lyckeby och äta frukost hos familjen Svensson. Sen gick vi till Lyckeby marknad och vovarna var med. Dio behöver miljöträning så det sjunger om det. Han är lite spec vid andra hundar. Men vi tränar på den saken.
Det var mysigt på marknaden, det är något som väcker vår och sommarkänslor.
Hem till Svenssons igen och satte oss i solen och njöt av den. Men jag som har myror i baken började busa med vovvarna och borsta ut pälsarna. BLev superfina. Mammas underverk då !

Hem och nu har vi städat och grejat i ett par timmar. Plockat och grejat här i lilla lägenheten. Superfint blev det! Och under tiden tillagade vi fläskfile och det blev bara enkel potatissallad till.

Nu ska vi gosa ner oss i soffan med en godispåse och påskmust och titta på Pelle Svanslös julkalender:) 
TYcker om att vi kan göra allt tillsammans <3

Imorgon ska jag och Daniel till Kallinge och glo på flygplan så blir han nöjd med det :) 

Skriver kanske imorgon!

Soffan skriker, eller Robin skriker åt den. Eller tvärtom. Jag vet inte. . . 

Fortsatt trevlig kväll :)
Godnatt senare ! 

 

Hemligheter



Visst är hemligheter spännande. . . Visst är det bra när ingen vet ?

Men visst gör det ont att själv hitta hemligheten. . . Det man trodde var borta, men ack så fel man hade. Något fanns kvar. Något man visste sen innan men trodde försvann som numera är kvar.

När man blir arg och frustrerad och fylls av tårar och besvikenhet. Någon man trodde man kunde lite på men som återigen slog lite extra hårt. Inget fysiskt våld men det psykiska. Det man ska bygga på och inte brytas ner av.
Varför varför och varför snurrar i huvudet.

Kan man springa ifrån sina egna tårar eller besvikelsen man känner ? Nej det funkar inte, man springer och springer men inte lika fort för axlarna bär på så mycket nu och det gör ont i hjärtat så farten är inte densamma.

Usch vad jobbigt det var att springa. Jag har sprungit nu. Många mil känns det som. Men fortfarande hugger någon mig i ryggen. Varför?

Det var bättre nyss, varför skulle jag, eller nej det gjorde jag inte. Det bara hände för någon hade en hemlighet.

Jag ska fortsätta nu. SOm ingenting, men hemligheten är avslöjad och framme. Det är så det ska vara.

Ärligheten varar längst hur jävla ont det än gör. Så ha ingen hemlighet, det gör bara ont för dig själv att bära på den och sedan gör det ännu mer ont för den som får reda på det.

Tänk på det, tänk över huvudtaget när du skaffar dig en hemlighet.

EN hemlighet är inte bara för en person den är till för flera. . . . .



Ny vecka alltså torsdag



Heeeeeeeeej ! HUR ÄR DET ?

Bloggen har inte uppdaterats på hela fyra dagar ! Jomen så är det.

Helgen var jätterolig och mamma var nöjd. BÄST FÖR HENNE ;)

Jaja, vi tog någon kustväg hem. Trodde aldrig jag skulle komma hem till mina hundar. Släkten Säbom är ju ett släkte för sig. Vi körde igenom Simrishamn och stannade där och parkerade , konstaterade att vi skulle äta sen och sen körde vi. Likadant genom Kivik, där konstaterades samma sak. Vi parkerade och mamma, lilla söta mamma tyckte vi skulle äta klockan tre. Roliga mamma, klockan var liksom halv tre men det var stor skillnad på halv 3 och 3. Jaaajaaa, vi åt på Eko sen. OCh sen kom vi hem ganska lagom.

Robin kom körandes med bebisarna. . . Mina älskade hundar, springandes fram till sin mamma. SOm jag saknat dem. Och Robin saknade jag med, fast det är inte samma sak. Hundarna är något extra och Robin är extra på sitt sätt. :)

I dagarna har jag städat och varit i Larum hos Anna med hundarna.

Tycker inte om stan, saknar landet och havet, Men kan ju ta mig dit så jag är nöjd :).

Jahapp, nahepp.

Min kropp förändras, jag tycker inte om förändringar. Ständig värk. Jag orkar inte det.Det är jobbigt. Det leder ingen vart.
En kropp full av förtvivlan för att det bara ska vara så, för att jag vägrar ge upp. Jag ska klara detta. Idag kom jag underfund med att detta är min andra chans och jag är dum om jag inte tar den. Då ja ändrade och ångrade mig efter förra gången. MEn då gick det inte att få de ogjort.

Jag kan inte backa nu, jag har gett mig in i detta och inte bara detta utan det andra också. Jag kan ju ändåå leva mitt liv. Och det är jag tacksam över.
Som jag gjorde alltid annars. . . Jag får bara leva mitt liv på ett lite annorlunda sätt.

Just nu längtar jag väldigt mycket till Sweden Rock, hela tiden. Det ska bli så kul.

Igår var vi och tittade på KHK mot Troja. Det var kul som vanligt och mycket slagsmål och utvisningar. Haha, det är kul att det händer något. Var i Allsvenskan ett par minuter men nu får dem jobba vidare. EN match kvar, imorgon.
Mabye I will be there ;) ?

Jaajaaa, nu får jag väl springa ner till tvätten och sen ta hundarna en runda och städa liiite kanske. Tvätt ska vikas och det är så tråkigt ! Och den viker ju inte sig själv ROBIN! MEn jaja, nu går jag.

Hejdå mysgospluttuttnutt.

Life smiles at you when you smile to people araound you. . . Rock around <3




Mammsen



Mamma blir firad på Wallmans ;)




Wallmans salonger



Godmorgon, det är söndag idag. Och en väldigt bra dag.

Måste berätta om gårdagen, vi var nämligen på Wallmans salonger och firade mammas 50 års dag.

Var schlager tema och det var superkul! Fick jättegod mat och jättebra underhållning och musik. Mamma fick ett fint grattis. Dem filmade henne och pratade med henne och gav henne en stor applåd och ett stor grattis från alla i lokalen. Var superoligt :) Och vi skrattade åt henne och allting var superbra !
Mamma fick skämmas lite ;)


Sen fortsatte festen och vi fick vidare till en annan pub senare när allt var slut. Med alkohol i kroppen och en mycket rolig kväll som slår det mesta så gick vi till hotellet och somnade gott.

Pratade även med min kärlek som jag saknar så fint. Och han saknar ihjäl mig tror jag, min mobil har varit bombaderad med sms och samtal från den stackarn igår kväll. Men han är söt och jag tycker väldigt väldigt mycket om honom och jag kommer träffa honom imorgon. ´

Igår gick vi ett par rundor på stan och mös överallt här. Checkade in på hotellet och gjorde oss klara för kvällen. En väldigt trevlig dag då :)

Idag får vi se vad vi ska hitta på. Ska ner och sola solarie och greja lite i den avdelningen och relaxa som det så fint kallas. Sen blir det nog en bilrunda någonstans.

MYSIGT. Och by the way, vi har världens finaste hotellrum ;) LOVE !

Jaja, nahe nu kallar allt annat på mig. Fick bli en liten uppdaterin iaf.

Vi hörs åter igen. Och jag saknar dig Robin Karlsson.

Hejhej :)

OCH JAG SAKNAR MINA HUNDAR MER ÄN NÅGOT ANNAT ! <3


Bla bla bla - Lördag



Det är lördag idag, vi är på väg mot Helsingborg men för mamma är det hemlig destination. Jomen, mammsen fyller 50. Hon fyller kärring (vilket också är ett fint ord) och hon är några dagar närmre tant.
Lilla mamma <3

Har lämnat Ronnbey och sitter just nu i bilen och pappa kör för glatta livet. Undra vad mamma tror vi är på väg.
I vilket fall så ska vi ikväll besöka Wallmans salonger. Ska bli super spännande och utforska detta. Fast jag hade aldrig hört talas om detta och det har jag fått höra också.

Menmen :)

Igår var vi ute i Torhamn och gick en liten runda när vi ändå skjutsade Caroline till sitt lilla läger. Jag älskar synen av havet, lugnet och luktet av renhet. Saknar det en del ibland :)

Har fått säga hejdå till vovvarna. Saknar dem väldigt mycket redan, får se om Dio klarar sig utan sin mamma. Robin kommer ta bra hand om han. Och Dubben vet att mamma åkte, Dubben är inte dum. Dubben får följa med en annan gång.

Kramade Robin extra hårt och pussade han lite lite mer nu, jobbigt att vara ifrån varandra. Har inte varit ifrån varandra såhär innan. Visserligen är det bara några dagar. Men vi är vana vid några timmar. MEn kärleken övervinner allt och bla bla bla ja ni vet :)
Jag älskar dig i vilket fall väldigt mycket Robin Karlsson och vi ses snart igen :)
Ta hand om dig och mina nej våra hundar :) Och ha det så kul i helgen :) I LOVE YOU !

Och ni behöver inte överväga eller ens försöka ta han från mig. SÅ NI VET DET ! Cause we are one person. Break us and you kill us. That´s the deal you do with your favourite love.

Jaha nahe, bilresan fortsätter väl och vi hörs igen.

Imorgon kanske om jag tar mig tid att uppdatera något. Det är sånt ni märker.

Over and out :)




RSS 2.0